Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣτις 16 Ιανουαρίου το Digi.travel Cyprus International 2019 στη Λευκωσία
Συνέδρια

Στις 16 Ιανουαρίου το Digi.travel Cyprus International 2019 στη Λευκωσία

Το Hotel Management, οι έξυπνες πληρωμές, και η σχέση των New Media και του blogging με την τουριστική βιομηχανία είναι ορισμένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες.

Το κορυφαίο συνέδριο για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό επιστρέφει στην Κύπρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με σημαντικούς ομιλητές και παρουσιάσεις.

Το Hotel Management, οι έξυπνες πληρωμές, και η σχέση των New Media και του blogging με την τουριστική βιομηχανία είναι ορισμένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στο Digi.travel Cyprus International 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία”, στη Λευκωσία.

Το Digi.travel Cyprus International 2019 αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications, ενώ το συγκεκριμένο συνέδριο συνδιοργανώνεται με το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA). Το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά και η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από την εγχώρια και τη διεθνή τουριστική βιομηχανία.

Χαιρετισμό στην έναρξη του συνεδρίου θα απευθύνει ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, καθώς και ο κ. Βασίλης Σταματάρης, πρόεδρος του ACTA.

Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel Cyprus International 2019 είναι γνωστά και σημαντικά στελέχη όχι μόνο από την Κύπρο, αλλά και από τη διεθνή αγορά, όπως ο κ. Ορέστης Ανδριάνης, Industry Manager Travel – Greece, Cyprus, Malta & Bulgaria, Google (“Understanding the needs of incoming tourism”), ο κ. Παναγιώτης Θεοδώρου, Serial entrepreneur – Founder B2bars Ltd (“What messenger chatbots technology is, and how travel agencies can benefit from it”), ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών και πανεπιστημιακός (“Losing the strategic perspective: The fragmentation of online and offline marketing”), ο κ. Στέργιος Παναγιωτάκης, CEO Cyberlogic (“Innovative Travel Technologies for Destination Management & Incoming Travel”), ο κ. Μιχάλης Σιάιλος, επικεφαλής Εμπορικών Σχέσεων JCC Payment Systems LTD (“Payments through JCC Smart”) και ο κ. Αρσένης Πασχόπουλος, Managing Partner JustOnLine | Digital Marketing Agency (“Social Influencers: How can they help your business?”).

Των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει Networking Break – “Meet & Greet” για επιχειρηματικές επαφές και αμέσως μετά θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα “How to deal with the media, new and traditional”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024