Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Τέλος η Flybe, ενσωματώνεται σε νέο όμιλο με την ονομασία Connect Airways

Θοδωρής Κουμέλης - 14 January 2019, 11:54

Ο νέος όμιλος ανήκει κατά 40% στην Cyrus Capital Partners, κατά 30% στην Stobart Aviation, θυγατρική του Ομίλου Stobart και κατά 30% στη Virgin Atlantic.


Η Flybe πρόκειται να εξαγοραστεί έναντι 2,2 εκατ. λιρών στερλινών από κοινοπραξία με την ονομασία Connect Airways, αποτελούμενη από τις εταιρείες Virgin Atlantic Limited, Stobart Group και Cyrus Capital.
 
Ο όμιλος θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την Virgin Atlantic υπό μία ομάδα διαχείρισης, και θα ανήκει κατά 40% στην Cyrus Capital Partners, κατά 30% στην Stobart Aviation, θυγατρική του Oμίλου Stobart και κατά 30% στη Virgin Atlantic.
 
Ο όμιλος θα παράσχει δάνειο ύψους 20 εκατ. λιρών για την υποστήριξη του τρέχοντος κεφαλαίου κίνησης της Flybe και των λειτουργικών απαιτήσεων της αεροπορικής εταιρείας.
 
Η Flybe θα αλλάξει ονομασία σε Virgin Atlantic “εν ευθέτω χρόνω”, σύμφωνα με κοινή δήλωση των εταιρειών.
 
Ο Όμιλος Stobart θα μεταφέρει τη Stobart Air και την εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης αερολιμένων που διαθέτει, την Propius, στην Connect Airways.
 
Ο νέος όμιλος αναφέρει ότι η συμφωνία θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της παροχής περισσότερων επιλογών μέσω της σύνδεσης των περιφερειών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας με το εκτεταμένο δίκτυο μακρινών αποστάσεων της Virgin Atlantic, μέσω της βελτίωσης της συνδεσιμότητας στα αεροδρόμιο του Manchester και του Λονδίνου Heathrow.
 
Η συμφωνία παρέχει επίσης “μια ισχυρή βάση για την εξασφάλιση του μακροπρόθεσμου μέλλοντος της Flybe, των πελατών της και των ανθρώπων της, αξιοποιώντας τη συνδυασμένη εμπορική, λειτουργική και οργανωτική εμπειρία και κλίμακα των Virgin Atlantic και Stobart Group”.
 
Παρέχει επίσης ενισχυμένη παρουσία στα αεροδρόμια του Manchester και του Heathrow, με δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης στο Αεροδρόμιο του Λονδίνου Southend.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top