Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπτά βραβευμένοι σεφ με αστέρια Michelin υπογράφουν τα μενού της Air France το 2019
Αεροπορικές Εταιρείες

Επτά βραβευμένοι σεφ με αστέρια Michelin υπογράφουν τα μενού της Air France το 2019

Μεγάλη έμφαση στη γαστρονομία δίνει η Air France και για το 2019 προσφέροντας πιάτα από βραβευμένους σεφ.

Η Air France προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς γαστρονομικές απολαύσεις στους επιβάτες των μακρινών πτήσεων, αντίστοιχες αυτών που θα συναντήσουν στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Για το 2019 η εταιρεία εμπιστεύεται τα μενού της La Première και της Business Class σε επτά σεφ με αστέρια Michelin κατά την αναχώρηση των πτήσεων από το Παρίσι. Η Air France τιμά την μνήμη του Joël Robuchon, ενός οραματιστή και βιρτουόζου σεφ, και θα συνεχίσει να προσφέρει τα πιάτα του από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο.

Καμπίνα La Première 

  • Από Ιανουάριο έως Μάρτιο – Michel Roth
  • Από Απρίλιο έως Ιούνιο – Joël Robuchon
  • Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο – Régis Marcon
  • Από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο – Emmanuel Renaut

Καμπίνα Business class

  • Από Ιανουάριο έως Μάρτιο – Anne-Sophie Pic
  • Από Απρίλιο έως Ιούνιο – Arnaud Lallement
  • Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο – Guy Martin
  • Από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο – Michel Roth

Σε συνεργασία με την Servair, βοηθούν στον σχεδιασμό των μενού, επιλέγουν τα προϊόντα και δημιουργούν τις συνταγές των μενού της Air France που θα προσφερθούν στους επιβάτες. 

A la Carte πιάτα και μενού για όλους

Εκτός από τα πιάτα που δημιουργούνται από τους chefs, η Air France προσφέρει σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων με αναχώρηση από Παρίσι μια επιλογή A la Carte πιάτων στις καμπίνες La Première και Business class – “Κουζίνα Thai”, “Παραδοσιακό Κινέζικο”, “Γεύσεις της Ινδίας”, “Γεύσεις Ιαπωνίας”, “Κορεάτικες Νοστιμιές” και “Καλάθι θαλασσινών”. Επίσης, προσφέρονται στην Business class στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων προς/από Αλγέρι, Αμμάν, Αθήνα, Βουκουρέστι, Καζαμπλάνκα, Υερεβάν, Κίεβο, Μαρακές, Μόσχα, Οράν, Ραμπάτ, Στοχκόλμη, Σόφια, Αγ. Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Τύνιδα, Βαρσοβία.

Με τα A la Carte μενού, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κάποια από τις νέες gourmet προτάσεις και στην Premium Economy και Economy, ως εναλλακτική πρόταση στο βασικό μενού που προσφέρεται κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Φωτό: Joel-Robuchon

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024