Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο πρώτο ξενοδοχείο ibis styles στην Αθήνα από την Accor

Το πρώτο ξενοδοχείο ibis styles στην Αθήνα από την Accor

Μετά την επιτυχία του ibis styles στο Ηράκλειο της Κρήτης, ήρθε η σειρά της Αθήνας να αποκτήσει το δικό της ibis styles στον Αγ Ιωάννη στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η AccorHotels και η G.Lymperakis Invest OE ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας franchising για την δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου ibis styles στην Αθήνα.

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία του ibis styles στο Ηράκλειο της Κρήτης, το νέο ibis styles Athens Routes στην Αθήνα, αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο για τον δυναμικό σχεδιασμό του όσο και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στη λειτουργία του.

Σε ένα βιοκλιματικό κτίριο 5.800 τμ, το 4 αστέρων ibis styles Athens Routes, εκτός των   μοντέρνων δωματίων, θα διαθέτει συνεδριακό χώρο, γυμναστήριο, υπόγειο Parking και Roof Top Bar με θέα την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και τον Αργοσαρωνικό.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην αρχή της Λ. Βουλιαγμένης, κοντά στο σταθμό Μετρό Άγιος Ιωάννης,  1.300μ από το Μουσείο της Ακρόπολης. Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2019.

Η επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ έχει την πλήρη υποστήριξη της G.Lymperakis Invest OE. Ο κος Luigi Lima, Operational Director Franchising AccorHotels Ιταλία και Ελλάδα, δηλώνει: «Είμαι πολύ περήφανος για το πρώτο ibis styles στην Αθήνα, το οποίο καταδεικνύει το ενδιαφέρον της AccorHotels για επέκτασή της στην πρωτεύουσα της χώρας. Πιστεύουμε ότι η αξία ενός δυναμικού Brand,  όπως το ibis styles, μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό άξονα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της Αθήνας».

«Η συνεργασία μας με την AccorHotels για την εκπροσώπηση μιας τόσο ξεχωριστής και προσιτής αλυσίδας ξενοδοχείων διεθνούς εμβέλειας είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στην τουριστική ζωή της πόλης μας.» δηλώνει ο κ. Γιώργος Λυμπεράκης, CEO της εταιρίας G.Lymperakis Invest OE.

Το Ibis Styles, το εμπορικό σήμα των οικονομικών ξενοδοχείων της AccorHotels, είναι σχεδιασμένο με επίκεντρο την εμπειρία διαμονής μέσα από μια ευρεία γκάμα στυλ.

Η δημιουργικότητα και η ζωντάνια είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των άνετων και μοντέρνων ξενοδοχείων, τα οποία έχουν τη δική τους μοναδική γοητεία. Τοποθετημένα στο κέντρο των πόλεων ή κοντά σε κέντρα δραστηριοτήτων, κάθε εγκατάσταση προσφέρει μια μοντέρνα, χαρούμενη και νεανική ατμόσφαιρα. Η μάρκα προτείνει μικρά extras για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, καθιστώντας τα ξενοδοχεία αυτά γεμάτα ενέργεια και ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα, τη διαδραστικότητα και την αίσθηση ευεξίας. Τον Ιούνιο του 2018, το δίκτυο περιλάμβανε περισσότερα από 430 ξενοδοχεία και 44.000 δωμάτια σε 45 χώρες.

Η AccorHotels είναι ένας διεθνής κορυφαίος Όμιλος ταξιδιών & αναψυχής, που διακρίνεται για την ψηφιακή καινοτομία του και τη μοναδική εμπειρία διαμονής σε περισσότερα από 4.600 ξενοδοχεία, θέρετρα και κατοικίες, καθώς και σε πάνω από 10.000 από τις καλύτερες ιδιωτικές κατοικίες σε όλη την υδρόγειο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024