Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές Εταιρείες

Η Turkish Airlines πέτυχε 80.2% δείκτη πληρότητας για τον Δεκέμβριο 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 January 2019, 10:21

Αύξηση σημείωσε η Turkish Airlines και τον Δεκέμβριο του 2018 ακολουθώντας την αυξητική της πορεία για όλο το 2018.

Η Turkish Airlines, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κίνησης επιβατών και φορτίων τον Δεκέμβριο 2018, πέτυχε δείκτη πληρότητας (LF) 80.2% για εκείνο το μήνα. Η ανάπτυξη του αριθμού των επιβατών των εσόδων ανά χιλιόμετρο και του δείκτη πληρότητας, αποτελεί μια σημαντική απόδειξη της διαρκούς αύξησης του διεθνούς ενδιαφέροντος για την Τουρκία και την Turkish Airlines.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα κίνησης του Δεκεμβρίου 2018

  • Ο συνολικός αριθμός επιβατών που μεταφέρθηκαν, αυξήθηκε κατά 1% φτάνοντας τους 5.5 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ δείκτης LF έφτασε το 80.2%.
  • Τον Δεκέμβριο του 2018, ο συνολικός δείκτης πληρότητας LF βελτιώθηκε κατά 0,5 μονάδες,  ενώ ο διεθνής δείκτης πληρότητας LF αυξήθηκε κατά 0,5 μονάδες και έφτασε στο 80%, με τον εγχώριο LF να φτάνει στο 84%.
  • Οι επιβάτες μεταξύ διεθνών προορισμών (transit passengers) αυξήθηκαν κατά περίπου 3%, ενώ ο αριθμός των διεθνών επιβατών- εξαιρουμένων των επιβατών διεθνών προορισμών (transit passengers)- αυξήθηκε κατά 8%
  • Τον Δεκέμβριο του 2018, το εμπορευματικό φορτίο και ταχυδρομείο (cargo/mail) συνέχισε τη διψήφια άνοδο και αυξήθηκε κατά 20%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017. Οι κύριοι παράγοντες που συνέβαλαν στην αύξηση του όγκου στο εμπορευματικό φορτίο και ταχυδρομείο είναι η Β. Αμερική με 33%, η Αφρική με 33%, η Άπω Ανατολή με 17% και η Ευρώπη με 17% αύξηση.
  • Τον Δεκέμβριο 2018, η Αφρική παρουσίασε αύξηση του δείκτη πληρότητας (LF) κατά 2,5 μονάδες, ενώ η Β. Αμερική, η Άπω Ανατολή και η Μέση Ανατολή παρουσίασε αύξηση του δείκτη πληρότητας κατά 1 μoνάδα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περιόδου Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2018

  • Κατά την περίοδο Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2018, η αύξηση στη ζήτηση και ο συνολικός αριθμός επιβατών ήταν αυξημένοι κατά 10% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ο συνολικός αριθμός επιβατών έφτασε τα 75,2 εκατομμύρια.
  • Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2018, ο συνολικός δείκτης πληρότητας (LF) βελτιώθηκε κατά 3 μονάδες και έφτασε το 81%. Ενώ ο διεθνής δείκτης πληρότητας (LF) αυξήθηκε κατά περίπου 3 μονάδες, και ο εγχώριος αυξήθηκε κατά 1 μονάδα, ξεπερνώντας το 85%.
  • Εξαιρουμένων των transit επιβατών, ο αριθμός των διεθνών επιβατών αυξήθηκε σημαντικά, κατά 12%.
  • Σε σύγκριση με το 2017, κατά τη διάρκεια του 2018 το εμπορευματικό φορτίο και ταχυδρομείο (cargo/mail) αυξήθηκε κατά 25% και έφτασε τους 1.4 εκατομμύριο τόνους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top