Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμοί

Νέο ενημερωτικό φυλλάδιο για την Κάρπαθο

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Ιανουάριος 2019, 12:23

Με νέο φυλλάδιο μεταφρασμένο σε 6 γλώσσες, η Κάρπαθος θα προωθεί τον τουρισμό της το 2019.


Με νέο, μοντέρνο ενημερωτικό φυλλάδιο, θα «υποδεχτεί» η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου τις προγραμματισμένες δράσεις προβολής του προορισμού για το 2019. Το διαφημιστικό έντυπο που ανέλαβε η εταιρία Digital Routes, μεταφράστηκε σε 6 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, γερμανικά & πολωνικά και τυπώθηκε σε 12.000 αντίτυπα, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες ενημέρωσης του ταξιδιωτικού κοινού, των φορέων και των επαγγελματιών σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και άλλα projects ή ειδικές συνεργασίες. 
 
Στις 16 σελίδες του νέου φυλλαδίου, ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να “ταξιδέψει” και να γνωρίσει το 2ο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων μέσα από 6 θεματικές ενότητες που αφορούν στην παράδοση, τις παραλίες, τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες, την ιστορία και τη θρησκεία και συνδυάζουν πρωτότυπα ελκυστικά κείμενα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και χρηστικές πληροφορίες. 
 
Στη διάρκεια της θητείας μας ως Τουριστική Επιτροπή Καρπάθου θέσαμε την προβολή του προορισμού σε νέα τροχιά. Έγκαιρος σχεδιασμός, ολοκληρωμένες εκθεσιακές συμμετοχές, παρουσιάσεις του προορισμού στο εξωτερικό, συνέργειες με διεθνείς οργανισμούς, συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρίες προβολής  και ταξίδια εξοικείωσης με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν το έργο που υλοποιήσαμε με ομαδικό πνεύμα μέχρι σήμερα. Είμαστε βέβαιοι πως η παραγωγή νέου και λειτουργικού προωθητικού υλικού υψηλής αισθητικής θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για τις ευρύτερες προσπάθειες μας”, δήλωσε ο κ. Μιχάλης Λυτός, πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού. 


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top