Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμοί

Αυστριακό ενδιαφέρον για τον τουρισμό στην Πάρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Ιανουάριος 2019, 14:24

Σειρά εποικοδομητικών συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν στη Βιέννη στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Πάρου στην έκθεση 'Ferien Messe', που έλαβε χώρα από 10 έως 13 Ιανουαρίου στη Βιέννη.


Στην έκθεση Ferien Messe στη Βιέννη πήρε μέρος ο Δήμος Πάρου προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν του νησιού. Στην έκθεση συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου, ο πρόεδρος της οποίας κ. Γιώργος Μπαφίτης, εκπροσωπώντας και το Δήμο, μετέφερε το μήνυμα του ζωηρού ενδιαφέροντος της ταξιδιωτικής αγοράς της χώρας αυτής για το νησί. Δημοσιογράφοι από Μέσα Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων το εκδοτικό συγκρότημα Axel Springer με εμβέλεια σε 40 χώρες πέραν της Αυστρίας, ταξιδιωτικοί bloggers και εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών οργανισμών εξέφρασαν την επιθυμία προβολής του προορισμού και συνεργασίας με τους επαγγελματίες.
 
Συγκεκριμένα, εκφράστηκε το ενδιαφέρον αποστολής στο νησί ομάδας Αυστριακών για την ετοιμασία video προβολής της Πάρου, καθώς και ξενοδοχείων. Το υλικό που θα προκύψει θα μπορεί να παρουσιάζεται μέσα από την ηλεκτρονική τους σελίδα καθώς και από το 3ο κανάλι της Αυστριακής Τηλεόρασης.
 
Επίσης σε συνεννόηση με το γραφείο του ΕΟΤ της Αυστρίας αποφασίστηκε, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Springer Reisen που έχει απευθείας πτήσεις από την Αυστρία με την Πάρο, η αποστολή Αυστριακών δημοσιογράφων την περίοδο της Πεντηκοστής. Αντίστοιχο ήταν το ενδιαφέρον για προβολή του νησιού και από άλλους δημοσιογράφους.
 
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποδειγματική συνεργασία του δήμου με τους επαγγελματίες του νησιού και την εταιρία συμβούλων του “που μέσα από μια καλά προετοιμασμένη εκθεσιακή συμμετοχή διασφαλίστηκαν σημαντικά οφέλη από μια αγορά ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Πάρο, αφού διαθέτει τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά στα οποία και στοχεύουμε”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top