Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Εκπαιδευτική συνάντηση της FedHATTA με τους νέους επαγγελματίες του τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Ιανουάριος 2019, 13:01

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες της FedHATTA, την πλατφόρμα 'ΔΩΔΕΚΑ', τη διοργάνωση των εκπαιδευτικών κύκλων ΛΑΕΚ που πραγματοποιούνται στον ΗΑΤΤΑ, καθώς και κορυφαίες διοργανώσεις που στηρίζει η Ομοσπονδία FedHATTA.


Συνάντηση με την νέα γενιά των επαγγελματιών του τουρισμού, τους καταρτιζόμενους των Δημόσιων ΙΕΚ Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας, στην ειδικότητα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Η συνάντηση στράφηκε σε διάλογο, καθώς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Τσιλίδης “σημασία έχει να ακούμε τη νέα γενιά που ξεκινά τώρα τα βήματά της στον τουρισμό, γιατί αυτό θα εμπλουτίσει και τη δική μας πορεία”.

Οι σπουδαστές μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους, συζήτησαν τα σχέδιά τους για το μέλλον και ενημερώθηκαν για σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο των τουριστικών γραφείων, την ορθή λειτουργία τους, τις απαιτήσεις του επαγγέλματος και τις τάσεις του τουρισμού διεθνώς. Ακόμη, έλαβαν ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες της FedHATTA, την πλατφόρμα για την προώθηση του τουρισμού καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, “ΔΩΔΕΚΑ”, τη διοργάνωση των εκπαιδευτικών κύκλων ΛΑΕΚ που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, καθώς και κορυφαίες διοργανώσεις που στηρίζει η Ομοσπονδία FedHATTA, με στόχο την προβολή της Ελλάδας διεθνώς, όπως είναι η Ιαπωνική Εβδομάδα και το WOGG, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Ιουλίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας τέτοια συνάντηση, καθώς τα τμήματα Τουριστικών Επαγγελμάτων διενεργούν ενημερωτικές επισκέψεις στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top