Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Για 15η συνεχή χρονιά 'Τα ΒορΟινά' στην Αθήνα στις 3 Φεβρουαρίου

Τατιάνα Ρόκου - 21 Ιανουάριος 2019, 15:28

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη δυναμική όλων των μελών της ένωσης 'Οίνοι Βορείου Ελλάδος' από τα 25 συνολικά τραπέζια των οινοποιείων στα ΒορΟινά.


Η γνωστή και ιδιαίτερα δημοφιλής εκδήλωση γευστικής δοκιμής της Ένωσης Οινοποιών “Οίνοι Βορείου Ελλάδος”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Πρόκειται για την ετήσια επίσκεψη των κορυφαίων οινοποιών του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα στην Αθήνα, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Στα τραπέζια των οινοποιών της εκδήλωσης, όλος ο πλούτος της Βόρειας Ελλάδας από τα αμπελοτόπια απ’όπου προέρχονται μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές ποικιλίες της χώρας, γηγενείς και διεθνείς. Οίνοι και αποστάγματα που αποτέλεσαν πρότυπα, δημιούργησαν στυλ και καθόρισαν την πορεία του ελληνικού οίνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οίνοι λευκοί, orange, ροζέ, ερυθροί, αφρώδεις, ημιαφρώδεις, ξηροί, ημίξηροι, γλυκείς αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, διπλής απόσταξης και παλαιωμένα.Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη δυναμική όλων των μελών της ένωσης “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” από τα 25 συνολικά τραπέζια των οινοποιείων στα ΒορΟινά, δοκιμάζοντας νέες ετικέτες, πειραματικά κρασιά, φρέσκα και παλαιών εσοδειών, του τρύγου του 2018 αλλά και όσα από τις προηγούμενες χρονιές έχουν μόλις κυκλοφορήσει.

Μαζί με τους οινοποιούς της “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” στα ΒορΟινά φέτος συμμετέχουν:

  • Ο “Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης” με γευστική δοκιμή βραβευμένων οίνων και αποσταγμάτων από τον 18ο Δ.Δ.Ο.Α.Θ. και
  • Ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top