Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓια 15η συνεχή χρονιά 'Τα ΒορΟινά' στην Αθήνα στις 3 Φεβρουαρίου
Εκθέσεις

Για 15η συνεχή χρονιά 'Τα ΒορΟινά' στην Αθήνα στις 3 Φεβρουαρίου

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη δυναμική όλων των μελών της ένωσης 'Οίνοι Βορείου Ελλάδος' από τα 25 συνολικά τραπέζια των οινοποιείων στα ΒορΟινά.

Η γνωστή και ιδιαίτερα δημοφιλής εκδήλωση γευστικής δοκιμής της Ένωσης Οινοποιών “Οίνοι Βορείου Ελλάδος”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Πρόκειται για την ετήσια επίσκεψη των κορυφαίων οινοποιών του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα στην Αθήνα, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Στα τραπέζια των οινοποιών της εκδήλωσης, όλος ο πλούτος της Βόρειας Ελλάδας από τα αμπελοτόπια απ’όπου προέρχονται μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές ποικιλίες της χώρας, γηγενείς και διεθνείς. Οίνοι και αποστάγματα που αποτέλεσαν πρότυπα, δημιούργησαν στυλ και καθόρισαν την πορεία του ελληνικού οίνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οίνοι λευκοί, orange, ροζέ, ερυθροί, αφρώδεις, ημιαφρώδεις, ξηροί, ημίξηροι, γλυκείς αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, διπλής απόσταξης και παλαιωμένα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη δυναμική όλων των μελών της ένωσης “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” από τα 25 συνολικά τραπέζια των οινοποιείων στα ΒορΟινά, δοκιμάζοντας νέες ετικέτες, πειραματικά κρασιά, φρέσκα και παλαιών εσοδειών, του τρύγου του 2018 αλλά και όσα από τις προηγούμενες χρονιές έχουν μόλις κυκλοφορήσει.

Μαζί με τους οινοποιούς της “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” στα ΒορΟινά φέτος συμμετέχουν:

  • Ο “Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης” με γευστική δοκιμή βραβευμένων οίνων και αποσταγμάτων από τον 18ο Δ.Δ.Ο.Α.Θ. και
  • Ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024