Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ομάδα της MTC Group στις ΗΠΑ για την προώθηση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου

Τατιάνα Ρόκου - 22 Ιανουάριος 2019, 10:41

Τα μέλη της αποστολής θα συμμετέχουν στην 16η Διεθνή έκθεση τουρισμού 'The New York Times Travel Show', η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου 2019 και συγκεντρώνει πάνω 30.000 επισκέπτες.


Για την Νέα Υόρκη αναχωρεί σήμερα ομάδα συνεργατών της MTC Group με επικεφαλής τον κ. Κώστα Σκαγιά, Αντιπρόσωπο Αιγαίου της εταιρείας Συμβούλων και Strategy Manager του προγράμματος “Mykonos – Santorini – Greek South Aegean Islands Promo”.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ανανέωση, αλλά και η διεύρυνση των επαφών με ταξιδιωτικούς παράγοντες και δημοσιογράφους της αμερικανικής τουριστικής αγοράς και η ενημέρωσή τους για τους δημοφιλείς για τους Αμερικανούς τουριστικούς προορισμούς της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τα νησιά της Πάρου, της Τήνου, της Μήλου, της Σερίφου, της Αστυπάλαιας, καθώς και για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και της Κρήτης.

Παράλληλα, τα μέλη της αποστολής θα συμμετέχουν στην 16η Διεθνή έκθεση τουρισμού “The New York Times Travel Show”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου 2019 και συγκεντρώνει πάνω 30.000 επισκέπτες, εκ των οποίων περίπου 10.000 επαγγελματίες του τουρισμού και 610 εκθέτες από 176 χώρες.

Στη διάρκεια της παραμονής τους, τα μέλη της αποστολής θα έχουν προγραμματισμένες συναντήσεις και με παράγοντες της ομογένειας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top