Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠιο στενή συνεργασία της FedHATTA με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου
Τουριστικά γραφεία

Πιο στενή συνεργασία της FedHATTA με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Η συζήτηση μεταξύ του προέδρου της FedHATTA και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου επικεντρώθηκε στο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα τουριστικά γραφεία στην διάδοση του Φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας, πάντα με την προϋπόθεση του έγκαιρου προγραμματισμού.

Η ανάδειξη του θεατρικού φεστιβάλ και σε τουριστικό θεσμό, και η συνεργασία στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης – και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κ. Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και επιτελείο του Φεστιβάλ.

Ο κ. Τσιλίδης εξέφρασε και πάλι την ικανοποίησή του για την έγκαιρη ανακοίνωση του προγράμματος του Φεστιβάλ, βοηθώντας τον προγραμματισμό των τουριστικών γραφείων διεθνώς, καθώς ενημερώνονται σε έγκαιρο χρόνο για τα σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων όμως συζητήθηκε και ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας, με γνώμονα την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, και συγκεκριμένα της τέχνης του θεάτρου στο ελληνικό κοινό, αλλά και στους διεθνείς ταξιδιώτες.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα τουριστικά γραφεία στην διάδοση του Φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας, πάντα με την προϋπόθεση του έγκαιρου προγραμματισμού, στοχεύοντας στο να καθιερωθεί ένα τόσο μεγάλο γεγονός του ελληνικού καλοκαιριού, ως τουριστικός, και όχι μόνο πολιτιστικός, θεσμός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024