Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτο δίκτυο των Trans Europe Marinas η Λιναριά Σκύρου
Μαρίνες

Στο δίκτυο των Trans Europe Marinas η Λιναριά Σκύρου

Το 85ο μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μαρίνων 'Trans Europe Marinas' έγινε το τουριστικό καταφύγιο της Λιναριάς Σκύρου.

Μετά την ένταξη του λιμένα στα 102 ευρωπαϊκά ECO Ports τον Δεκέμβριο του 2017 και τη λήψη Γαλάζιας Σημαίας τον Ιούνιο του 2018 Το τουριστικό καταφύγιο του λιμανιού της Λιναριάς έγινε το 85ο μέλος του μεγαλύτερου Δικτύου Μαρινών της Ευρώπης Trans Europe Marinas.

Η Trans Europe Marinas είναι μια ένωση επιλεγμένων βραβευμένων μαρίνων. Κάθε μαρίνα-μέλος πρέπει να διατηρεί υψηλά πρότυπα για τις εγκαταστάσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, κάθε μέλος πρέπει να επιδεικνύει υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον, με παροχές εγκαταστάσεις ανακύκλωσης και εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών πολιτικών.

Οι μαρίνες-μέλη του δικτύου ενθαρρύνονται να μοιράζονται ιδέες προκειμένου να αναπτύξουν πρωτοβουλίες βέλτιστων πρακτικών, όπως εκπαίδευση, εκπαίδευση, πολιτική και διαδικασίες.

Οι διαχειριστές κάθε μαρίνας-μέλους συμφωνούν να διατηρήσουν στενές σχέσεις εργασίας με μεταξύ τους και ιδίως για να μοιραστούν τα πρακτικά, τεχνικά και εμπορικά στοιχεία την εμπειρία και την τεχνογνωσία. Το δίκτυο συμμετέχει ανελλιπώς και θα εκπροσωπεί τα μέλη του σε διεθνή συνέδρια και εκθέσεις ναυτιλίας και τουρισμού, ενώ θα διαφημίζει τίς μαρίνες-μέλη με κάθε μέσον προβολής. Τα σκάφη μελών του δικτύου μαρίνων θα έχουν προνομιακές εκπτώσεις στις μαρίνες του δικτύου ενθαρρύνοντας την τουριστική εξωστρέφεια των τουριστικών λιμανιών.

Η νέα επιτυχία του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας που οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στη συνεργασία του λιμανιού με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, που “γέννησε” το “Skyros Project”. Το #skyrosproject με τις επιδόσεις του, άνοιξε το δρόμο, ώστε το λιμάνι προσθέτοντας τις δικές του υψηλού επιπέδου παροχές, να καταφέρει να κάνει τα βήματα που αποτελούσαν προϋπόθεση για τη απόκτηση των παρασήμων του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024