Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Περιφέρεια Πελοποννήσου τιμώμενος προορισμός στη 2η Grecia Panorama, στο Βουκουρέστι
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου τιμώμενος προορισμός στη 2η Grecia Panorama, στο Βουκουρέστι

Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν 27 επιχειρήσεις και από πλευράς επιχειρήσεων από την Ρουμανία 30, πραγματοποιώντας περίπου 300 συναντήσεις.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση η 2η Grecia Panorama, από τη North Events – παρουσιάζοντας δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, ξενοδοχεία και ελληνικά προϊόντα με χιλιάδες Ρουμάνους επισκέπτες που ήρθαν στο World Trade Center, στις 19-20 Ιανουαρίου 2019.

Μέγας Χορηγός και τιμώμενος προορισμός ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία πραγματοποίησε πλούσιες εκδηλώσεις και δρώμενα για το ρουμανικό κοινό.

Ειδικότερα, ο σεφ Joseph Hadad παρουσίασε για την Πελοπόννησο μαγειρικές επιδείξεις και γευστικές δοκιμές για το κοινό, και για τις δύο ημέρες της έκθεσης, με παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου, αλλά και παραδοσιακά ελληνικές και αγαπημένες. Αντίστοιχα για την Πελοπόννησο τα χορευτικά συγκροτήματα της Ελληνικής Ένωσης στην Ρουμανία παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια – καλώντας τους επισκέπτες να χορέψουν μαζί και να διασκεδάσουν, ενώ παράλληλα περισσότερα από 1.000 δενδρύλλια ελιάς από την Πελοπόννησο έγιναν ανάρπαστα από το κοινό.

Στην έκθεση τα ελληνικά προϊόντα παρουσίασαν τεράστια ζήτηση, καθώς υπολογίζονται ότι οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, και οι ποσότητες γρήγορα εξαντλήθηκαν από τους Έλληνες παραγωγούς και εμπόρους. Γευστικές δοκιμές και δείγματα που διένειμαν οι Έλληνες εκθέτες έδωσαν πραγματικά γεύση Ελλάδας στη διοργάνωση και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Στον κλάδο του τουρισμού, οι Tour Operators και τουριστικά γραφεία, TUI – Eurolines, Coctail Holidays και Greek Holidays δήλωσαν θετικά σχόλια και υπολογίζουν και πάλι για το 2019 αύξηση του τουρισμού για την Ελλάδα.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις για τον κλάδο των ελληνικών προϊόντων – στην αίθουσα του Ρουμανικού Επιμελητηρίου, με τη συνδιοργάνωση του Ελληνο-Ρουμανικού Επιμελητηρίου, του Ρουμανικού Επιμελητηρίου και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι. Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν 27 επιχειρήσεις και από πλευράς επιχειρήσεων από την Ρουμανία 30, πραγματοποιώντας περίπου 300 συναντήσεις.  

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ και FedHATTA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024