Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ SWOT αναλαμβάνει τη διαχείριση του Nikki Beach Resort & Spa
Ξενοδοχεία

Η SWOT αναλαμβάνει τη διαχείριση του Nikki Beach Resort & Spa

Το Nikki Beach Resort & Spa αποτελείται από 66 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 51 έως 97 τ.μ.

Η SWOT | Hospitality Management Company, εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων, ανακοινώνει την ανάληψη διαχείρισης (management) του Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι, σε συνεργασία με τη Nikki Beach Hotels & Resorts.

Τοποθετημένο πάνω στο γραφικό κόλπο στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, το Nikki Beach Resort & Spa αποτελείται από 66 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 51 έως 97 τ.μ. Όλα τα δωμάτια έχουν απευθείας θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ενώ προσφέρουν ποιοτική διαμονή, κομψή διακόσμηση και πολυτελείς λεπτομέρειες όπως τοίχους επενδεδυμένους με καθρέπτες, ρυθμιζόμενο φωτισμό που μεταβάλλεται ανάλογα με τη διάθεση του επισκέπτη, ιδιωτικές πισίνες και εξωτερικά τζακούζι, ενώ τα μεγάλα μπάνια με ξεχωριστές καμπίνες ντους, συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά των διαφόρων τύπων δωματίων.

Το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι εκτείνεται σε 8.000 τ.μ. και περιλαμβάνει ακόμη δύο εστιατόρια και το παγκοσμίου φήμης Nikki Beach Club, το Nikki Spa, το γυμναστήριο Tone Fitness, και μοναδικές ανέσεις πολυτελείας.

Το αρχικό οικοδόμημα της δεκαετίας του ’70 ανακαινίστηκε ριζικά από την Dolphin Capital χρησιμοποιώντας μεσογειακά στοιχεία δεμένα αρμονικά με το εκλεπτυσμένο πολυτελές design, με το χαρακτηριστικό λευκό να επικρατεί παντού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024