Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα υπηρεσία συγχρονισμού playlist ψυχαγωγίας πριν την επιβίβαση από την Emirates

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 January 2019, 13:11

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 4.000 κανάλια ψυχαγωγίας μέσω της εφαρμογής της Emirates, φτιάχνοντας playlist της αρεσκείας τους και συνδέοντάς τες με τη θέση τους στο αεροπλάνο.


Η Emirates ανακοίνωσε μία νέα καινοτόμα λειτουργία στην εφαρμογή της, επιτρέποντας στους επιβάτες της να δημιουργήσουν την προσωπική τους playlist πριν από την πτήση και να τη συγχρονίσουν στη θέση τους όταν επιβιβαστούν. Οι πελάτες μπορούν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους πριν από την πτήση και να απογειώσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία μέσω της εφαρμογής της Emirates, με πρόσβαση σε έναν ευρύ κατάλογο ψυχαγωγίας, ανά πάσα στιγμή.

Το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, έφτασε στο νέο του ορόσημο καθώς πλέον μετρά περισσότερα από 4,000 κανάλια on demand ψυχαγωγίας. Η εκτενής λίστα συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 1.000 ταινίες (περισσότερες από κάθε άλλη αεροπορική), δημοφιλή τηλεοπτικά box sets, δεκάδες χιλιάδες τραγούδια, podcasts και παιχνίδια.

Ο πρόεδρος της Emirates, Sir Tim Clark, δήλωσε: ”Σε συνάρτηση με το νέο εταιρικό μας μήνυμα, να ταξιδεύουμε τους επιβάτες μας καλύτερα, οι ομάδες μας συνεχίζουν να δουλεύουν διαρκώς για να προσφέρουν μία καλύτερη, παγκόσμιας κλάσης, ταξιδιωτική εμπειρία. Η κάθε λεπτομέρεια μας ενδιαφέρει και δουλεύεται προσεκτικά, καθώς ενισχύουμε και δημιουργούμε συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Η πιο πρόσφατη λειτουργία στην εφαρμογή της Emirates απογειώνει την ταξιδιωτική εμπειρία, πριν ακόμα οι επιβάτες μας επιβιβαστούν στο αεροσκάφος. Πλέον, μπορούν να περιηγηθούν στο μοναδικό περιεχόμενο που προσφέρεται, να δημιουργήσουν προσωπικές playlists ψυχαγωγίας όποτε το επιθυμούν και όταν τακτοποιηθούν στη θέση τους, απλά να τις συγχρονίσουν στο ice και να πατήσουν το play”.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε περισσότερα από 100 αεροσκάφη Boeing 777 της Emirates και θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλο το στόλο της Εταιρείας τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένου και του αεροσκάφους Α380.Έχοντας μία διεθνή γκάμα πελατών, η Emirates προσφέρει ψυχαγωγία σε 44 γλώσσες, προσθέτοντας στο ice 100 ταινίες το μήνα. H Emirates φροντίζει και για τους μικρούς επιβάτες παρέχοντας μία ευρεία γκάμα επιλογών σε παιδικές ταινίες και τηλεοπτικά κανάλια, καθώς πέρα από τις 75 ταινίες της Disney και της Marvel, διατίθενται και 50 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies και Disney Channel.

Το ice διαθέτει ποικίλο περιεχόμενο, όπως είναι τα κανάλια Food and Wine, παρέχοντας στους πελάτες της μία ματιά πίσω από τα παρασκήνια σχετικά με την προετοιμασία των γευμάτων που απολαμβάνουν εν πτήσει. Επίσης, παρέχονται μαθήματα LinkedIn Learning από ειδικούς, καθώς και μαθήματα ξένων γλωσσών uTalk για αρχάριους.

Η εφαρμογή της Emirates προσφέρει επίσης επιλογές για κράτηση πτήσεων και ξενοδοχείων, ενοικίαση αυτοκινήτων, περιηγήσεων και αξιοθέατων. Πέρα από τη λίστα του συστήματος ice, οι επιβάτες μπορούν να διερευνήσουν το μενού και τη λίστα κρασιών της πτήσης τους, ακόμη και ένα μήνα πριν από το ταξίδι τους. Η εφαρμογή της Emirates διαθέτει επίσης 3D χάρτες καθισμάτων, επιτρέποντας στους επιβάτες να περιηγηθούν στο εσωτερικό του αεροσκάφους Α380 και του Boeing 777 της Εταιρείας, όταν επιλέγουν το κάθισμά τους και να εξερευνήσουν την άνετη καμπίνα του αεροσκάφους τους πριν από την επιβίβαση.

Η εφαρμογή της Emirates είναι διαθέσιμη σε iOS η/και Android ηλεκτρονικές συσκευές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top