Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαμοιραζόμενη οικονομία

Γρ. Τάσιος: 'Η συνεπής στάση της ΠΟΞ στο θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων πιάνει τόπο'

Τατιάνα Ρόκου - 24 Ιανουάριος 2019, 16:05

Ανοιχτή πρόσκληση του Πανελληνίου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων προς την ΠΟΞ, για να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα, να αναδειχθούν οι βέλτιστες λύσεις και να τροποποιηθεί το υπάρχον νομικό και φορολογικό καθεστώς, σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές που ισχύουν για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.


Διαύλους επικοινωνίας εγκαινιάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων με τους οργανωμένους φορείς ιδιωτών και μισθωτών ακινήτων, προκειμένου να μπει τάξη στο άναρχο τοπίο της οικονομίας διαμοιρασμού και της βραχυχρόνιας μίσθωσης και να αποφευχθούν στο μέλλον οι δυσμενείς επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες.

Αποτέλεσμα της συνέχειας, της συνέπειας και της επιμονής – “όπλα” με τα οποία η Ομοσπονδία αντιμετωπίζει διαχρονικά και σταθερά τα θέματα αυτά – ήταν η σημερινή ανοιχτή πρόσκληση προς την ΠΟΞ, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαχειριστών Ακινήτων (πρόεδρος κ. Ανδρέας Χίου, ταμίας κ. Γιώργος Ιντζιάδης), ώστε να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα, να αναδειχθούν οι βέλτιστες λύσεις και να τροποποιηθεί το υπάρχον νομικό και φορολογικό καθεστώς, σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές που ισχύουν για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

“Ενώ η Πολιτεία κλείνει τα μάτια στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, οι οργανωμένοι φορείς δείχνουν το δρόμο της συνεννόησης και της λογικής, με την ανοιχτή πρόσκληση για διάλογο και συνεργασία που απηύθυνε προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων”, τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος, σε παρέμβασή του στο BnB Guest Conference για την Οικονομία Διαμοιρασμού & τη Βραχυχρόνια Μίσθωση, “The Best for the Guest”, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top