Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Όμιλος Air France–KLM: Ο Γ. Πανταζόπουλος νέος διευθυντής Πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία

Τατιάνα Ρόκου - 28 January 2019, 14:21

Ο κ. Πανταζόπουλος, ο οποίος έχει μακρόχρονη πορεία στον αεροπορικό κλάδο και πλούσια εμπειρία σε πολλές χώρες και διάφορες εταιρείες, έχει διατελέσει στο παρελθόν περιφερειακός διευθυντής Πωλήσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


Το τμήμα Πωλήσεων του Ομίλου Air France-KLM αναλαμβάνει από 1η Φεβρουαρίου ο κ. Γιάννης Πανταζόπουλος για την Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, εκπροσωπώντας την Air France και KLM, καθώς επίσης και την συνεργαζόμενη με το joint venture Delta Air Lines. Η έδρα του θα είναι το γραφείο της Αθήνας.

Διαδέχεται τον κ. Γιώργο Ζέρμα, ο οποίος συνταξιοδοτείται έπειτα από εννέα χρόνια στον όμιλο, έχοντας ενισχύσει την παρουσία της Air France-KLM και Delta Air Lines σε Ελλάδα και Κύπρο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κ. Πανταζόπουλος, ο οποίος έχει μακρόχρονη πορεία στον αεροπορικό κλάδο και πλούσια εμπειρία σε πολλές χώρες και διάφορες εταιρείες, έχει διατελέσει στο παρελθόν περιφερειακός διευθυντής Πωλήσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Hartford του Connecticut, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Διοικητικά θα ανήκει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μεσογείου, η οποία βρίσκεται στην Ρώμη.

”Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω τη θέση αυτή στον όμιλο Air France-KLM που αποτελεί έναν από τους ηγέτες στον τομέα των αερομεταφορών. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να αναλάβω μία διευρυμένη περιοχή, περιλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας και να ‘χτίσω’ πάνω στο επιτυχημένο έργο του προκατόχου μου με αυτήν την εξαιρετική ομάδα”, δήλωσε ο κ. Πανταζόπουλος.

Η διοίκηση του ομίλου Air France-KLM ευχαριστεί τον κ. Ζέρμα για την πολύτιμη συμβολή του, καλωσορίζει τον κ. Πανταζόπουλο και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top