Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαμοιραζόμενη οικονομία

Η Airbnb επεκτείνεται στην αγορά MICE

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Ιανουάριος 2019, 09:35

Η εξαγορασμένη από την Airbnb, Gaest, δίνει τη δυνατότητα στους οικοδεσπότες να εγγράψουν σε λίστα τους χώρους τους προς ενοικίαση, ως μικρούς χώρους συναντήσεων ή εκδηλώσεων 'team building'.


Η Airbnb πραγματοποιεί περαιτέρω διείσδυση στην αγορά εταιρικών ταξιδιών με την εξαγορά της διεθνούς εταιρείας ενοικίασης χώρων MICE, Gaest.com. Οι όροι της εξαγοράς της εταιρείας με έδρα τη Δανία από την Airbnb δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Η Gaest δίνει τη δυνατότητα στους οικοδεσπότες να εγγράψουν τους χώρους τους προς ενοικίαση, ως μικρούς χώρους συναντήσεων ή εκδηλώσεων “team building”.

Η Airbnb σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Οι εργαζόμενοι επαγγελματίες πιθανόν ξοδεύουν πάνω από τις μισές ώρες της ζωής τους στην εργασία τους. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις και οι εκδηλώσεις προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στην Airbnb να απευθυνθεί σε περιπτώσεις χρήσης χώρων τοπικά και να υποστηρίξει την κοινότητά μας, που αποτελείται από διάφορους επαγγελματίες”.

Η Gaest, η οποία ιδρύθηκε το 2015, θα γίνει μέρος του “Airbnb for Work”, αλλά θα παραμείνει επί του παρόντος ως ανεξάρτητη πλατφόρμα.

Σε δήλωσή του σε blog, ο παγκόσμιος επικεφαλής της Airbnb for Work, David Holyoke επεσήμανε: “Φανταζόμαστε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να μοιράζεται το χώρο του για επαγγελματικές εκδηλώσεις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top