Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΑπεβίωσε ο Abhi Dighe, μεγάλος πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό
Τουριστικοί πράκτορες

Απεβίωσε ο Abhi Dighe, μεγάλος πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό

Ο Abhi Dighe ξεκίνησε την καριέρα του στον τουριστικό τομέα με τον Όμιλο John Dragonas στο Λονδίνο. Εργάστηκε στην Kosmar από το 1995 έως το 2008, όταν έκλεισε η εταιρεία.

Η διεθνής τουριστική βιομηχανία αποτίει φόρο τιμής στον πρώην διευθυντή του Kosmar Holidays Abhi Dighe, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, στο Overdale Crematorium του Bolton της Βρετανίας.

Ο Abhi Dighe ξεκίνησε την καριέρα του στον τουριστικό τομέα με τον Όμιλο John Dragonas στο Λονδίνο. Εργάστηκε στην Kosmar από το 1995 έως το 2008. Κατόπιν εργάστηκε ως γενικός διευθυντής στη Goldtrail Holidays, πριν εργαστεί ως σύμβουλος για αρκετά χρόνια. Τον Αύγουστο του 2016 έγινε συνιδρυτής της TVTravelmedia, που δημιουργήθηκε με σκοπό την παρουσίαση προορισμών και τουριστικών προϊόντων στην τηλεόραση σε προσιτή τιμή.

Ο Marlen Taffarello, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στην Kosmar, δήλωσε: “Πάντα αντιμετώπιζε τους πάντες σαν να ήταν ξεχωριστοί. Ακόμη και όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, κατάφερε πάντα να ανταπεξέλθει και να είναι ευτυχισμένος. Δε νομίζω ότι κάποια εταιρεία αναπλήρωσε ποτέ το χάσμα που άφηνε ο Abhi όταν έφευγε από αυτήν. Ήταν υπέροχος με τους πράκτορες. Η Kosmar υποστήριζε πολύ το εμπόριο: ο Abhi δημιούργησε την Κοσμάρ για να γίνει ένα εκπληκτικό όνομα. Έκανε τους ανθρώπους να θέλουν να πάνε στην Ελλάδα και ο ίδιος αγαπούσε πολύ τη χώρα. Έβαλε πραγματικά την Ελλάδα στον χάρτη και η ταξιδιωτική βιομηχανία έχει πολλά για να τον ευγνωμονεί”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Planet Holidays Mathilde Robert δήλωσε: “Είμαι σοκαρισμένος, ήξερα ότι δεν ήταν καλά, αλλά δεν το περίμενα. Ο Harry (ο εμπορικός διευθυντής της Planet Holidays, Harry Kyrillou) και εγώ είχαμε πολύ σεβασμό για τον Abhi. Ήταν ένας κύριος, η Ελλάδα έχασε έναν μεγάλο πρεσβευτή και φίλο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024