Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑκόμη μια χρυσή διάκριση για δύο από τα ξενοδοχεία της Eurohotel Group
Ξενοδοχεία

Ακόμη μια χρυσή διάκριση για δύο από τα ξενοδοχεία της Eurohotel Group

Η ξενοδοχειακή εταιρεία Eurohotel Group ιδρύθηκε το 2004 στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης και έχει στην ιδιοκτησία της και διαχειρίζεται τρία ξενοδοχεία με διακρίσεις και βραβεία για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των επισκεπτών της στις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες διακοπών, όπως Holidaycheck, Tripadvisor, Zoover κ.ά.

Δύο από τα ξενοδοχεία της Eurohotel Group βραβεύονται με το χρυσό βραβείο Zoover 2018 της γνωστής πλατφόρμας κριτικών Zoover. Το Katrin hotel & bungalows στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης και το Smartline Arion Palace στην Ιεράπετρα που βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το χρυσό βραβείο.  

Ο κ. Γιώργος Λέλεκας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurohotel Group δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το υψηλό επίπεδο εκτίμησης από τους πελάτες μας. Το προσωπικό των ξενοδοχείων μας δουλεύει, με στόχο  να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ποιότητα και είναι βέβαια σπουδαίο ότι αυτή η προσπάθεια τώρα ανταμείβεται με ένα χρυσό βραβείο”.


Το Smartline Arion Palace στην Ιεράπετρα.

Τα βραβεία Zoover απονέμονται ετησίως επιβραβεύοντας την καλύτερη βαθμολογία των καταλύματα διακοπών. Τα καλύτερα καταλύματα λαμβάνουν ένα χρυσό βραβείο. Όλα τα καταλύματα βαθμολόγησης μεταξύ 8 και 8,9 λαμβάνουν ένα ασημένιο βραβείο. Τα βραβεία παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια εορταστικής τελετής τον Ιανουάριο του 2019.

Η ξενοδοχειακή εταιρεία Eurohotel Group ιδρύθηκε το 2004 στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης και έχει στην ιδιοκτησία της και διαχειρίζεται τρία ξενοδοχεία με διακρίσεις και βραβεία για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των επισκεπτών της στις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες διακοπών, όπως σε Holidaycheck, Tripadvisor, Zoover κ.ά. Ασχολείται επιπλέον και με τη μίσθωση και διαχείριση ξενοδοχείων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να δημιουργεί για ξενοδοχεία, προϊόντα και υπηρεσίες management προκειμένου να ανταποκριθούν στο σημερινό απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της εταιρείας και στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων, με την εταιρεία EasyAuto Rent a Car, η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει αεροδρόμια, λιμάνια και ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη.

Στη φωτογραφία, το Katrin hotel & bungalows στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024