Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

e-book για τη Θεσσαλονίκη στα σερβικά και τα αγγλικά

Τατιάνα Ρόκου - 30 January 2019, 14:29

Ο Σέρβος συγγραφέας Ivan Andrejic έγραψε ιστορίες της πόλης και φωτογράφισε τα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.


O Σέρβος Ivan Andrejic εργάζεται ως συγγραφέας ταξιδιωτικών εμπειριών (travel author) και φωτογράφος τα τελευταία χρόνια και χειρίζεται την ιστοσελίδα http://secretsedition.com. Η απασχόλησή του τον βρίσκει στον δρόμο, με μια κάμερα στο χέρι, για να προβάλλει τουριστικούς προορισμούς, πόλεις και περιοχές που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί στα Βαλκάνια, στη Βόρεια Αφρική, στην Ν.Α Ευρώπη και στην Αραβική χερσόνησο.

Έξω από τη χώρα του τη Σερβία έχει δημιουργήσει ψηφιακούς ταξιδιωτικούς οδηγούς για περιοχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι), τη Γερμανία, την Τυνησία και αλλού.

Πριν από λίγο καιρό σε μια έκθεση φωτογραφίας από τα ΗΕΑ στο Βελιγράδι, συναντήθηκε με εκπροσώπους της ελληνικής πρεσβείας και η συζήτηση τον “οδήγησε” στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο e-book για την πόλη και να συγκεντρώσει υλικό για μια νέα έκθεση με θέμα ”Τα μυστικά της Ελλάδας - Secrets of Greece”.

Τις μέρες που διέμεινε στη Θεσσαλονίκη και ξεναγήθηκε στο πλαίσιο ενός press trip που οργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο Σέρβος συγγραφέας έγραψε ιστορίες της πόλης και φωτογράφισε τα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Στα e-books για τη “Θεσσαλονίκη και τα μυστικά της” που έχει αναρτήσει τις τελευταίες ημέρες στο http://issuu.com/ivanandrejic περιγράφει την ταξιδιωτική του εμπειρία στην αγγλική και τη σερβική γλώσσα.

Το e-book έχει αναρτηθεί στο επίσημο portal της πόλης thessaloniki.travel, διαθέσιμο για όλους τους Σέρβους επισκέπτες της πόλης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top