Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η HORECA ανοίγει τις πύλες της από 8 έως 11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 January 2019, 16:13

Στη 14η HORECA θα συμμετάσχουν 550 εκθέτες - μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες προμηθευτικές εταιρείες της μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων-, σε 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου.


Η 14η HORECA, για ακόμα μία χρονιά θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επαγγελματίες της φιλοξενίας, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης.

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας στην χώρας, η έκθεση HORECA, ανοίγει τις πύλες της από 8 έως 11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo για να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες της ξενοδοχίας, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης. Πιστή στις αρχές της και στην αποστολή της, η 14η HORECA, με τη συμμετοχή 550 εκθετών-μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες προμηθευτικές εταιρείες της μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων-, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.Το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της Φιλοξενίας
Η HORECA 2019 θα γίνει για ακόμα μία φορά, πόλος έλξης για κάθε επαγγελματία του τουρισμού και της μαζικής εστίασης, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ποσοτικής και ποιοτικής επισκεψιμότητας και αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών Eλλήνων και ξένων επισκεπτών της, μία έκθεση που έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας και έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας διεθνώς.Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου
Η διοργανώτρια εταιρεία θέλει να προσφέρει κάθε χρόνο στο πλήθος των επιχειρηματιών επισκεπτών της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο όσον αφορά στα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους. Έχοντας και φέτος αυτό τον στόχο, διαμόρφωσε παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης. Έτσι, λοιπόν, μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το digital μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel. Παράλληλα, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events, όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece. Με κεντρικό μήνυμα “Η νέα ελληνική κουζίνα ως μοχλός ανάπτυξης του εθνικού τουριστικού προϊόντος”, το Gastronomy Forum θα αναδειχθεί για ακόμα μία χρονιά ως μία από τις σημαντικότερες γαστρονομικές εκδηλώσεις του κλάδου.

Τέλος, η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, στις 8 Φεβρουαρίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top