Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Cronwell Hotels & Resorts φιλοξενεί δύο μεγάλα Φεστιβάλ Αερόστατων στη Βόρεια Ελλάδα
Φεστιβάλ

Η Cronwell Hotels & Resorts φιλοξενεί δύο μεγάλα Φεστιβάλ Αερόστατων στη Βόρεια Ελλάδα

Επίσημος διοργανωτής των Miraggio International Balloon Fiesta και Cronwell Olympus Trophy είναι η Ελληνικός Αεροναυτικός Όμιλος με την υποστήριξη του Skydive Athens, του Συλλόγου Αλεξιπτωτιστών Μακεδονίας, της Kubicek Balloons, της Aviodoro Aero, της Πολιτικής Αεροπορίας και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Το καλοκαίρι του 2019 ο ουρανός της Βορείου Ελλάδος θα γεμίσει με χρώματα και φώτα  με αφορμή τα δυο διεθνή φεστιβάλ αερόστατων που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στο Miraggio Thermal Spa Resort και τον Σεπτέμβριο στο Cronwell Platamon Resort.

Σε κάθε φεστιβάλ τα αερόστατα θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό, θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες και θα προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία πτήσης με αερόστατο στους λάτρεις των αιθέρων ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια θεαματική εναέρια παρέλαση γεμάτη φώτα, πυροτεχνήματα και πτήσεις πάνω από την θάλασσα.

Το φεστιβάλ Miraggio International Balloon Fiesta θα πραγματοποιηθεί στις 7-11 Ιουνίου 2019 και θα συμμετέχουν σε αυτό 12 αερόστατα από 9 χώρες που θα προσφέρουν καθημερινά show και εκπλήξεις στους επισκέπτες. Το πρόγραμμα των τελετών έναρξης και λήξης θα περιλαμβάνει show καπνού με αλεξιπτωτιστές, διαγωνισμό αερόστατων και φυσικά δεμένες και ελεύθερες πτήσεις πάνω από την Χαλκιδική. φεστιβάλ αερόστατων δε γίνεται χωρίς “Nigh Glow” παραστάσεις, στις οποίες οι πιλότοι συγχρονίζουν τα αερόστατα με τη μουσική και παρουσιάζουν ένα μουσικό και οπτικό υπερθέαμα στο κοινό, αποτελούμενο από αερόστατα που αναβοσβήνουν στο ρυθμό της μουσικής. Το θέαμα συμπληρώνεται από κινέζικα φαναράκια που λάμπουν στον νυχτερινό ουρανό και πυροτεχνήματα.

Το φεστιβάλ Cronwell Olympus Trophy θα πραγματοποιηθεί στις 19-26 Σεπτεμβρίου 2019 με αφετηρία το Cronwell Platamon Resort, θα συνεχίσει με πτήση προς τη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί στο Miraggio Thermal Spa Resort. Συνολικά τα αερόστατα που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα διεξάγουν ελεύθερες πτήσεις στον Όλυμπο, ενώ κατά το μέσο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί πτήση με κατεύθυνση τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει τις Night Glow παραστάσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε βραδύ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα πυροτεχνήματα, τα σόου καπνού και το διαγωνισμό αερόστατων. Επιπλέον, το φεστιβάλ Cronwell Olympus Trophy θα αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία προβολής της φυσικής ομορφιάς μεγάλων πόλεων της Βορείου Ελλάδος.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν από την εταιρεία Cronwell Hotels & Resorts, ενώ επίσημος διοργανωτής τους είναι ο Ελληνικός Αεροναυτικός Όμιλος με την υποστήριξη του Skydive Athens, του Συλλόγου Αλεξιπτωτιστών Μακεδονίας, της Kubicek Balloons, της Aviodoro Aero, της Πολιτικής Αεροπορίας και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024