Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ MP Hotels επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με το Club Sei και αναγγέλλει τρία νέα ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία

Η MP Hotels επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με το Club Sei και αναγγέλλει τρία νέα ξενοδοχεία

Με την προσθήκη του Club Sei η MP Hotels στοχεύει να ορίσει το ρυθμό μιας νέας εποχής μονάδων club που επιτρέπει στους επισκέπτες να δημιουργούν και να ζουν τις δικές τους ιστορίες. Ο όμιλος ξενοδοχείων θα εγκαινιάσει αυτή την εποχή αλλάζοντας την έννοια της την σεζόν 2019-2020 με δύο ξενοδοχεία στην Τουρκία και ένα στο Lanzarote στα Κανάρια της Ισπανίας.

Η MP Hotels ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Club Sei κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ritz Carlton της Κωνσταντινούπολης. Το Club Sei είναι ένα concept club που περιλαμβάνει όλες τις εμπειρίες που αναζητούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες αλλά και οι οικογένειες που ζητούν μια προσαρμοσμένη και σύγχρονη εμπειρία φιλοξενίας σε προορισμούς με ενδιαφέρουσες παραλίες. Το Club Sei βασίζεται σε οκτώ πυλώνες που έχουν σχεδσιαστεί προσεκτικά για να καλύψουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών στις διακοπές τους σήμερα. Ένας συνδυασμός του σύγχρονου και παραδοσιακού, του κοινωνικού με το ιδιωτικό, των ενεργών αθλημάτων και γαλήνιων θεραπειών, ευρύχωρων δωματίων, εμπορικών χώρων, όπως εστιατόρια, καθώς και προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

“Είμαι ενθουσιασμένη για το Club Sei και την δυνατότητα να αναβιώσει η πιο παραδοσιακή ιδέα του club concept προσελκύοντας τη νέα γενιά και τον σύγχρονο ταξιδιώτη”, δήλωσε η Roula Jouny, διευθύνουσα σύμβουλος της MP Hotels και διευθύνουσα σύμβουλος της FTI Group. “Έχουμε συνεργαστεί με τον διάσημο Dr. Cem Kinay, τον αρχαιολόγο και τον ιδρυτή της Magic Life, για να δημιουργήσουμε ένα νέο brand και να προσελκύσουμε τις νέες ανάγκες των καταναλωτών. Είμαστε βέβαιοι ότι το Club Sei θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα εποχή των Clubs”.

To νέο brand έχει ως στόχο “να προσελκύσει το νεαρό ζωντανό πλήθος ανθρώπων που ψάχνει για μια εμπειρία διακοπών που ‘αγκαλιάζει’ πλήρως το τώρα, ενώ ταυτόχρονα ξυπνάει στο μέλλον”.

Η MP Hotels ανακοίνωσε επίσης την προσθήκη τριών ξενοδοχειακών μονάδων που θα λειτουργήσουν ως Club Sei. Η υποδομή είναι εκεί και τα ξενοδοχεία θα αρχίσουν να λειτουργούν διαδοχικά με τη νέα επωνυμία  την σεζόν 2019 -2020, το Club Sei Lanzarote, στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, το Club Sei Belek στην Τουρκική Ριβιέρα και το Club Sei Marmaris στις ακτές του Αιγαίου της Τουρκίας.

Το 281 δωματίων Club Sei Marmaris βρίσκεται στους πρόποδες των καταπράσινων βουνών που κοσμούν την όμορφη αυτή περιοχή της Τουρκίας με πρόσβαση σε μια παρθένα παραλία. Το θέρετρο περιλαμβάνει πισίνα, ιδιωτική παραλία και προβλήτες, σπα και πολλές δραστηριότητες με βάση το νερό. Το Club Sei Belek 772 δωματίων βρίσκεται στην ακτή της όμορφης τουρκικής Ριβιέρας και περιλαμβάνει 11 πισίνες, άφθονα εστιατόρια και μπαρ, νεροτσουλήθρες και ιδιωτική παραλία. Και οι δύο τοποθεσίες επελέγησαν επειδή πρόσφεραν τις τέλειες αποχρώσεις για την MP Hotels για να προβάλουν αυτό το πρωτοποριακό εμπορικό σήμα. Οι λεπτομέρειες του Club Sei Lanzarote αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα.

“Η αγορά του ξενοδοχείου έχει γίνει ολοένα και περισσότερο κατακερματισμένη”, κατέληξε η Jouny. “Για να διατηρήσουμε την ισχυρή μας θέση και να γίνουμε αληθινός ηγέτης της αγοράς σε αυτήν την εξαιρετικά ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία, πρέπει να προσφέρουμε προϊόντα που αναζητούν οι πελάτες στους οποίους απευθυνόμαστε. Αυτό προσφέρει το Club Sei, την ευκαιρία για τους καλεσμένους μας να προσαρμόσουν τις διαμονές τους, να είναι ελεύθεροι και να βυθίζονται στον τοπικό πολιτισμό”.

Η εταιρία Meeting Point Hotels, ιδρύθηκε από τον όμιλο FTI τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι μια διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα με ένα χαρτοφυλάκιο πέντε εμπορικών σημάτων που περιλαμβάνει πάνω από 70 μονάδες και περισσότερα από 16.000 δωμάτια σε 11 χώρες και 4 ηπείρους. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει τα LABRANDA Hotels & Resorts με τα πέντε υπο-brands select, comfort, balance, family star and city, Design Plus Hotels, ξενοδοχεία Kairaba Hotels & Resorts, Club Sei και Lemon & Soul.

Στην Ελλάδα η εταιρεία έχει παρουσία σε Κέρκυρα (LABRANDA Sandy Beach, LABRANDA Sandy Villas), Κω (LABRANDA Marine Aquapark), Πελοπόννησο (LABRANDA Aris), και Ρόδο (LABRANDA Blue Bay Resort, LABRANDA Kiotari Bay, LABRANDA Miraluna Village).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024