Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Το The Boutique Hotel Workshop Tour 2019 σε όλη την Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 04 February 2019, 09:27

Σε συνέχεια της επιτυχίας των workshops του 100% Hotel Show 2018 και μετά την επιτυχημένη πρώτη διεξαγωγή του 100% Hotel Workshop Tour την άνοιξη του 2018 με 1.200 attendees σε 7 σημαντικούς προορισμούς, ο θεσμός του 100% Hotel Workshop Tour συνεχίζει και το 2019, προσθέτοντας ακόμη περισσότερους σταθμούς.


Με αφετηρία την Αθήνα, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, η νέα δράση του 100% Hotel Show 2019 με τίτλο “The Boutique Hotel Workshop Tour”, θα ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη, αλλά και Κέρκυρα και Πελοπόννησο, καλύπτοντας ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς.

Το Workshop Tour του 100% Hotel Show, αποτελεί το πλέον αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό event για ξενοδόχους και αρχιτέκτονες, που ταξιδεύει σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, ως προέκταση των workshops που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show, κάθε Νοέμβριο.Σε συνέχεια της επιτυχίας των workshops του 100% Hotel Show 2018, τα οποία συγκέντρωσαν πάνω από 4.000 συμμετοχές, αλλά και μετά την επιτυχημένη πρώτη διεξαγωγή του 100% Hotel Workshop Tour την άνοιξη του 2018 με 1.200 attendees σε 7 σημαντικούς προορισμούς, ο θεσμός του 100% Hotel Workshop Tour συνεχίζει και το 2019, προσθέτοντας ακόμη περισσότερους σταθμούς.

Με αφετηρία την Αθήνα, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, η νέα δράση του 100% Hotel Show 2019 με τίτλο “The Boutique Hotel Workshop Tour”, θα συνεχίσει το ταξίδι της σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη, ενώ θα προσθέσει και την Κέρκυρα και την Πελοπόννησο στη λίστα των προορισμών που θα επισκεφθεί, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς.
 
Το πρόγραμμα του “The Boutique Hotel Workshop Tour”

 • Intro 10:00 – 10:30:

Τα νέα Trends στα Boutique Ξενοδοχεία.

 • Architecture 10:30 — 12:00

Τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την αρχιτεκτονική μελέτη και τον σχεδιασμό, για το σωστότερο operation ενός boutique ξενοδοχείου.
Curator
Μαρία Σφυράκη - ATN constructions
Architecture Case Study
Πρακτική παρουσίαση σχεδιασμού ενός boutique ξενοδοχείου, σύμφωνα με το προβλεπόμενο operation.

 • Design 12:30 – 14:00

Πώς να διαμορφώσετε τον Boutique Χαρακτήρα του ξενοδοχείου σας, συνδυάζοντας τοπική αρχιτεκτονική, διαχρονικό design και λειτουργικότητα.
Curator
Δημήτρης Ζέλιος - Dimitris Zelios Architect
Design Case Study
Πρακτική παρουσίαση εφαρμογής τοπικής αρχιτεκτονικής σε boutique ξενοδοχείο.

 • Direct Bookings 14:30 – 16:00

Ποια τα κανάλια προώθησης των Boutique Ξενοδοχείων και ποιες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο hotel website, αλλά και στην booking engine του ξενοδοχείου σας, που θα αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις.
Curator
Γιάννης Κουτσόπουλος - Abouthotelier.com
Direct Booking Case Study
Πρακτική παρουσίαση εφαρμογής digital στρατηγικής, που αύξησε τις αυτόνομες κρατήσεις σε boutique ξενοδοχείο.

 • Hotel Revenue 16:30 – 18:00

Με ποιον τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε το revenue του Boutique Ξενοδοχείου σας, επιτυγχάνοντας upgrade δωματίου, πώληση εστιατορίων ή spa αλλά και τρίτων υπηρεσιών.
Curator
Νίκος Σ. Μοράντης - Hotelier Academy
Upselling Case Study
Πρακτική παρουσίαση εφαρμογής εργαλείων και ενεργειών που ενίσχυσαν τον τζίρο των F&B τμημάτων ή του Spa, σε boutique ξενοδοχείο.Οι προορισμοί του “The Boutique Hotel Workshop Tour”
Φεβρουάριος

 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

Μάρτιος

 • Κέρκυρα
 • Πελοπόννησος

Απρίλιος

 • Ρόδος

Μάιος

 • Ηράκλειο
 • Χανιά

Ιούνιος

 • Σαντορίνη
 • Μύκονος

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top