Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Με ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και hotel design συνεχίζονται τα Hotel Management Masterclasses με τον Δ. Κούτουλα

Τατιάνα Ρόκου - 04 February 2019, 09:59

Στο Hotel Marketing Masterclass στις 8 Φεβρουαρίου θα αναλυθούν οι πλέον προηγμένες τεχνικές του μάρκετινγκ και θα εξηγηθεί η διαδικασία του branding στην περίπτωση των ξενοδοχείων. Το Hotel Design Masterclass στις 9 Φεβρουαρίου θα εστιάσει στην αξία της υψηλής αισθητικής των ξενοδοχείων.


Με δύο ιδιαίτερα επίκαιρα σεμινάρια συνεχίζεται το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου ο κύκλος των Hotel Management Masterclasses στην Αθήνα. Πρόκειται για άκρως εξειδικευμένα σεμινάρια με καθαρά πρακτικό προσανατολισμό που συνδιοργανώνουν το Travel Daily News με τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και απευθύνονται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων.

Στο Hotel Marketing Masterclass, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου, θα αναλυθούν οι πλέον προηγμένες τεχνικές του μάρκετινγκ και θα εξηγηθεί η διαδικασία του branding στην περίπτωση των ξενοδοχείων. Το σεμινάριο αφορά τόσο τα ξενοδοχεία που θέλουν εν γένει να αυξήσουν τη μέση τιμή δωματίου και τα έσοδά τους όσο και τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις μειώνοντας την εξάρτησή τους από τους tour operators και τους OTAs (Booking, Expedia κ.ο.κ.).

Το Hotel Design Masterclass, το οποίο θα διενεργηθεί στις 9 Φεβρουαρίου, θα εστιάσει στην αξία της υψηλής αισθητικής των ξενοδοχείων. Θα αναλυθούν όλες οι πτυχές που ορίζουν την αισθητική ενός ξενοδοχείου αλλά και την αξιοποίησή της για την αύξηση των εσόδων όπως λ.χ. η αρχιτεκτονική, το interior design, η φωτογράφιση και το branding, ενώ θα προταθούν οι ενδεδειγμένοι τρόποι μάρκετινγκ για ξενοδοχεία που έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο design. Στο σεμινάριο θα δοθεί μεγάλο βάρος στην αποφυγή των συνηθισμένων σχεδιαστικών λαθών που κατά κόρον γίνονονται κατά την ανέγερση νέων ή την ανακαίνιση υφιστάμενων ξενοδοχείων, καθώς αυτά τα λάθη προκαλούν σημαντικά λειτουργικά προβλήματα και στοιχίζει ακριβά η εκ των υστέρων επίλυσή τους.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν την περίπτωση του δικού τους ξενοδοχείου προς ανάλυση και συζήτηση με τη μορφή ενός case study. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και τα δύο σεμινάρια έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο email tma@tma.travel και στο τηλ: 210 9374050.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top