Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ πρωτοπόρος στις πληρωμές με Bitcoin στην Expedia, Jeanie Zheng, μεταπηδά στην KeyoCoin
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Η πρωτοπόρος στις πληρωμές με Bitcoin στην Expedia, Jeanie Zheng, μεταπηδά στην KeyoCoin

Η Jeanie Zheng ενώνεται με τη συμβουλευτική ομάδα της KeyoCoin σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία, καθώς προωθεί την καθιέρωση μιας καθολικής πλατφόρμας ταξιδιωτικών επιβραβεύσεων, η οποία θα παροτρύνει τους ταξιδιώτες να αξιοποιήσουν περισσότερο τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Η διεθνής ταξιδιωτική εταιρεία επιβραβεύσεων KeyoCoin ανακοίνωσε την απόκτηση της Jeanie Zheng ως συμβούλου λογισμικού και τεχνολογίας. Πρόκειται για μια κρίσιμη θέση στην ανάπτυξη αυτού που σύντομα θα είναι το πρώτο παγκόσμιο πρόγραμμα ανταμοιβών ταξιδίων.

Επί του παρόντος, VP of Engineering στην εταιρεία GoDaddy, η Jeanie Zheng ήταν επί 4,5 χρόνια (από το Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2017) διευθύντρια Ανάπτυξης Λογισμικού για την Expedia, τον δεύτερο μεγαλύτερο OTA παγκοσμίως, με ετήσια έσοδα άνω των 10 δισ. δολ. Εκεί ηγήθηκε μιας διεθνούς ομάδας περισσότερων από 100 μηχανικών, αναπτύσσοντας υπηρεσίες επιπέδου πλατφόρμας για όλα τα εμπορικά σήματα και προϊόντα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας παραγγελιών, του συστήματος διαχείρισης κρατήσεων και της ανάλυσσης των στοιχείων κρατήσεων.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της “θητείας”, η Jeanie ήταν η “κινητήρια δύναμη” για την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων μέσω μιας συνεργασίας με την Coinbase το 2014. Με τη βοήθεια της διαχείρισής της, η Expedia έγινε μια από τις πρώτες πλατφόρμες μεγάλης κλίμακας που δέχθηκαν πληρωμές σε Bitcoin για κρατήσεις ξενοδοχείων – κίνηση που αναγγέλθηκε ως μια “στιγμή ωρίμανσης” για το blockchain στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η Jeanie Zheng ενώνεται με τη συμβουλευτική ομάδα της KeyoCoin σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία, καθώς προωθεί την καθιέρωση μιας καθολικής πλατφόρμας ταξιδιωτικών επιβραβεύσεων, η οποία θα παροτρύνει τους ταξιδιώτες να αξιοποιήσουν περισσότερο τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και θα ενισχύσουν τις ανεξάρτητες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις με τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσελκύσουν και να ανταμείψουν τους πελάτες τους.

Η συμβουλευτική ομάδα της KeyoCoin πλέον αποτελείται από τους:

  • Rick Savage, Head of Social Media για το Beats 1 & iTunes της Apple Music
  • Federico Pistono, Head of Blockchain της Hyperloop
  • Dan Marchese, Former Director of Mobile της TripAdvisor
  • Jeanie Zheng, Former Director of Software Development της Expedia
  • Layla Revis, VP της Oracle
  • Tamara Camp, VP of Global CEM, Growth & Loyalty Programs της Western Union
  • Sheri Kaiserman, Co-Founder of Maco.la and former Head of Equities της Wedbush
  • Marat Gaziev, SEO Director της IGN and Ziff Davis

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024