Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Thomas Cook εξασφαλίζει κεφάλαια για την απόκτηση περισσότερων ξενοδοχείων
TOs

Η Thomas Cook εξασφαλίζει κεφάλαια για την απόκτηση περισσότερων ξενοδοχείων

Η TCHI διαθέτει επτά ξενοδοχεία στο fund της, τα οποία εκτιμώνται σε περίπου 250 εκατ. ευρώ. Η φιλοδοξία της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο 10-15 ξενοδοχείων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Η Thomas Cook εξασφάλισε δάνειο 51 εκατ. ευρώ από μια ισπανική τράπεζα για να αποκτήσει νέα ξενοδοχεία στη Μεσόγειο. Το δάνειο προς την Thomas Cook Hotel Investments (TCHI) από την τράπεζα CaixaBank ακολουθεί άλλο ένα υψους 40 εκατ. ευρώ, από την Τράπεζα Πειραιώς πριν από τρεις μήνες.

Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση ακινήτων στη Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένου ενός ξενοδοχείου 250 δωματίων στις Καναρίους Νήσους και ενός ξενοδοχείου 300 δωματίων στις Βαλεαρίδες.

Η TCHI διαθέτει επτά ξενοδοχεία στο fund της, τα οποία εκτιμώνται σε περίπου 250 εκατ. ευρώ. Η φιλοδοξία της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο 10-15 ξενοδοχείων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Enric Noguer, επικεφαλής ξενοδοχείων και θέρετρων της Thomas Cook, δήλωσε: “Αυτός ο νέος γύρος χρηματοδότησης αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την TCHI, προσφέροντας μας υποστήριξη για την επιτάχυνση του προγράμματος εξαγοράς στον μεγαλύτερο προορισμό διακοπών μας. Το ξενοδοχείο-ναυαρχίδα του fund, το Casa Cook Ibiza, ανοίγει αυτό το καλοκαίρι και με αυτήν τη νέα χρηματοδότηση θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε επιπλέον ξενοδοχεία και διακοπές για τους πελάτες μας”.

Η στρατηγική της TCHI είναι να επενδύσει σε ξενοδοχεία χαμηλής απόδοσης και να τα μετατρέψει σε ιδιόκτητες μάρκες.

Τον περασμένο μήνα η Thomas Cook ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει δύο νέα ξενοδοχεία στην Κίνα ως μέρος της κοινοπραξίας της με την επενδυτική εταιρεία Fosun International, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου Casa Cook στην Ασία. Τα ξενοδοχεία, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν στα τέλη του 2020, θα κατασκευαστούν από την Fosun και θα τα διαχειρίζεται η Thomas Cook China.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024