Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήNέα συνεργασία του Ομίλου Caldera Collection με το Mythical Blue Santorini
Ξενοδοχεία

Nέα συνεργασία του Ομίλου Caldera Collection με το Mythical Blue Santorini

Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 πολυτελείς σουίτες υδρομασάζ και προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες φιλοξενίας.

Ένα ακόμη ξενοδοχείο στη Σαντορίνη πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό του ο Όμιλος Caldera Collection, ενώ, όπως ανακοίνωσε, επίκειται η επέκταση του δικτύου του με ξενοδοχείο στις Σπέτσες, τη Σκιάθο, την Αμοργό και την Αθηνα.

Η τοποθεσία του Mythical Blue έχει ιδιαίτερη ιστορική αξία, καθώς σε παλαιότερους χρόνους εκεί στεγάζονταν κατοικίες καθολικών μοναχών του νησιού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 πολυτελείς σουίτες  υδρομασάζ και προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες φιλοξενίας. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση, οι σουίτες είναι ελάχιστες αλλά διακριτικές. Το Mythical Blue ξεχωρίζει από τη συμβατική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και το εσωτερικό σχεδιασμό, προσφέρει φουτουριστική διακόσμηση με τολμηρούς τόνους του χρώματος.

Ο Όμιλος Caldera Collection προσφέρει συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη, δραστηριοποιούμενος στους τομείς του hotel management,  των πωλήσεων, μάρκετινγκ και ανάπτυξης για τα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection.

“Έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη φήμη μιας αξιόλογης εταιρείας με σταθερές βάσεις και με το κύρος της Caldera Collection, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αμοιβαίου συμφέροντος και συνεχούς προσπάθειας ανέλιξης. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που επιθυμούμε να ενσταλάξουμε τις γνώσεις μας σε ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων”, αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024