Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Nέα συνεργασία του Ομίλου Caldera Collection με το Mythical Blue Santorini

Τατιάνα Ρόκου - 05 February 2019, 15:23

Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 πολυτελείς σουίτες υδρομασάζ και προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες φιλοξενίας.


Ένα ακόμη ξενοδοχείο στη Σαντορίνη πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό του ο Όμιλος Caldera Collection, ενώ, όπως ανακοίνωσε, επίκειται η επέκταση του δικτύου του με ξενοδοχείο στις Σπέτσες, τη Σκιάθο, την Αμοργό και την Αθηνα.

Η τοποθεσία του Mythical Blue έχει ιδιαίτερη ιστορική αξία, καθώς σε παλαιότερους χρόνους εκεί στεγάζονταν κατοικίες καθολικών μοναχών του νησιού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 πολυτελείς σουίτες  υδρομασάζ και προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες φιλοξενίας. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση, οι σουίτες είναι ελάχιστες αλλά διακριτικές. Το Mythical Blue ξεχωρίζει από τη συμβατική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και το εσωτερικό σχεδιασμό, προσφέρει φουτουριστική διακόσμηση με τολμηρούς τόνους του χρώματος.

Ο Όμιλος Caldera Collection προσφέρει συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη, δραστηριοποιούμενος στους τομείς του hotel management,  των πωλήσεων, μάρκετινγκ και ανάπτυξης για τα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection.

”Έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη φήμη μιας αξιόλογης εταιρείας με σταθερές βάσεις και με το κύρος της Caldera Collection, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αμοιβαίου συμφέροντος και συνεχούς προσπάθειας ανέλιξης. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που επιθυμούμε να ενσταλάξουμε τις γνώσεις μας σε ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων”, αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top