Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕργαστήρια ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία
Γαστρονομία

Εργαστήρια ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία

Μία μεγάλη ελληνική γιορτή από τον πολωνικής καταγωγής ένθερμο υποστηρικτή της ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία, chef Kuba Korczak.

H Νorth Events, στα πλαίσια προωθητικών δράσεων που πραγματοποιεί στην Πολωνία τα τελευταία 4 χρόνια, μέσω της Grecka Panorama – Greek Food Show για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, αλλά και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Πολωνίας, συμμετέχει σε δύο εργαστήρια ελληνικής κουζίνας, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον ένθερμο υποστηρικτή της ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία, chef Kuba Korczak, το Φεβρουάριο 2019.

Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμα προωθητική ενέργεια της Νorth Events για την αναγνωρισιμότητα των ελληνικών προϊόντων σε πολωνικό κοινό, που αγαπά την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα.

  • Ο Kuba Korczak, είναι σεφ με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας με δική του τηλεοπτική εκπομπή “Shopping under control” στο κανάλι TVP2.
  • Διοργανωτής εκδηλώσεων και εκδηλώσεων μαγειρικής.
  • Λέκτορας σε μαγειρικές ακαδημίες σε όλη τη χώρα.
  • Μαζί με τα εστιατόρια Kręglicki έχει μαγειρέψει για 500 εκλεκτούς προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ήταν 44 αρχηγοί κρατών, συμπεριλαμβανομένων των Barack Obama, Bronislaw Komorowski και Lech Wałęsa.
  • Απεριόριστη συμμετοχή στην προώθηση μοναδικών περιφερειακών γεύσεων της Πολωνίας και στην εκπαίδευση υπεύθυνων καταναλωτών.
  • Ο δημιουργός του διαγωνισμού περιφερειακών προϊόντων – Μαγειρικό πρωτάθλημα που ονομάστηκε μετά Hanna Szymanderska.
  • Είναι επίσης γνωστός από το πρόγραμμα Ewa Chodakowska – Be Active, στο κανάλι Kuchnia + και συνεχώς εμφανίζεται ως ειδικός μαγειρικής σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.   

Το Πρόγραμμα των Μαγειρικών εργαστηρίων έχει ως εξής:

  1. 13.02.2019 στη Σχολή Μαγειρικής Burda Food Center, Wroclaw
  2. 20.02.2019 Culinary Studio “Cook Story”, Βαρσοβία

Συμμετέχουν με προϊόντα τους οι παρακάτω εταιρείες: Alpha Pi (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Αlpha Pi), Εlli’s Farm (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Εliama), Πρωτογεράκης & Υιοί ΟΕ (superior και βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο), Τerra Di Sitia (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Thema), Nούσιας Γ.& Α.ΟΕ (Φέτα Vasilitsa), KΟΛΙΟΣ ΑΕ (Φέτα Kolios και γιαούρτι), Κρόκος Κοζάνης, Εlviart Kαλοϊδάς – πίτες, Mέλι “AGIASMENO” – Aργύρης Δημακόπουλος, Κώστας Χαλαμπαλάκης-Cretan Farmers-κρητικά βότανα και Ούζο Τυρνάβου (Αφοί Κατασαρού).

Στα εργαστήρια μαγειρικής συμμετέχουν Πολωνοί λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και η συμμετοχή είναι μόνο με εισιτήριο. Η διάρκεια κάθε εργαστηρίου είναι 4 ώρες.

Οι εκθέσεις Grecka Panorama στην Πολωνία από το 2015 διοργανώνονται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρεία North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. Αντίστοιχα, οι εκθέσεις Greek Food Show τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του ΣΕΒΕ και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024