H Νorth Events, στα πλαίσια προωθητικών δράσεων που πραγματοποιεί στην Πολωνία τα τελευταία 4 χρόνια, μέσω της Grecka Panorama - Greek Food Show για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, αλλά και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Πολωνίας, συμμετέχει σε δύο εργαστήρια ελληνικής κουζίνας, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον ένθερμο υποστηρικτή της ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία, chef Kuba Korczak, το Φεβρουάριο 2019.
Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμα προωθητική ενέργεια της Νorth Events για την αναγνωρισιμότητα των ελληνικών προϊόντων σε πολωνικό κοινό, που αγαπά την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα.
Το Πρόγραμμα των Μαγειρικών εργαστηρίων έχει ως εξής:
Συμμετέχουν με προϊόντα τους οι παρακάτω εταιρείες: Alpha Pi (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Αlpha Pi), Εlli’s Farm (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Εliama), Πρωτογεράκης & Υιοί ΟΕ (superior και βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο), Τerra Di Sitia (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Thema), Nούσιας Γ.& Α.ΟΕ (Φέτα Vasilitsa), KΟΛΙΟΣ ΑΕ (Φέτα Kolios και γιαούρτι), Κρόκος Κοζάνης, Εlviart Kαλοϊδάς - πίτες, Mέλι “AGIASMENO” - Aργύρης Δημακόπουλος, Κώστας Χαλαμπαλάκης-Cretan Farmers-κρητικά βότανα και Ούζο Τυρνάβου (Αφοί Κατασαρού).
Στα εργαστήρια μαγειρικής συμμετέχουν Πολωνοί λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και η συμμετοχή είναι μόνο με εισιτήριο. Η διάρκεια κάθε εργαστηρίου είναι 4 ώρες.
Οι εκθέσεις Grecka Panorama στην Πολωνία από το 2015 διοργανώνονται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρεία North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. Αντίστοιχα, οι εκθέσεις Greek Food Show τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του ΣΕΒΕ και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.