Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠοιοι είναι οι ομιλητές του 100% Hotel Workshop Tour 2019
Σεμινάρια

Ποιοι είναι οι ομιλητές του 100% Hotel Workshop Tour 2019

Η ομάδα του 'The Boutique Hotel Workshop' απαρτίζεται από ταλαντούχους επαγγελματίες, αλλά και από τα ίδια τα στελέχη του 100% Hotel Show, που θα δώσουν το 'παρών' τους σε όλους τους προορισμούς.

Όπως κάθε φορά, στόχος του 100% Hotel Show είναι να επιλέξει – σε συνεργασία με τη Hotelier Academy – ομιλητές που θα εμπνεύσουν και με άμεσο τρόπο θα μεταβιβάσουν την τεχνογνωσία τους στους ξενοδόχους, αλλά και τους αρχιτέκτονες που θα παρακολουθήσουν τα Workshops. Έτσι και φέτος, η ομάδα του “The Boutique Hotel Workshop” απαρτίζεται από ταλαντούχους επαγγελματίες, αλλά και από τα ίδια τα στελέχη του 100% Hotel Show, που θα δώσουν το “παρών” τους σε όλους τους προορισμούς.

Μαίρη Σφυράκη – Interior Designer
Η κα Μαίρη Σφυράκη συμμετέχει για δεύτερη χρονιά ως κεντρική ομιλήτρια στο 100% Workshop Tour, και αποτελεί ένα από τα βασικά άτομα που συνετέλεσαν στην επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης. Με τη σημαντική της εμπειρία στο χώρο, θα προσεγγίσει φέτος το θέμα του τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την αρχιτεκτονική μελέτη ενός boutique ξενοδοχείου, ενώ στόχος της θα είναι να κινητοποιήσει το διάλογο με τους αρχιτέκτονες που θα παρακολουθήσουν το workshop, ενώ ταυτόχρονα να συνδέσει το νέο tour, με σημαντικά σημεία της περσινής περιοδείας, που αφορούσαν το Hotel, αλλά και το design concept.

Δημήτρης Ζέλιος – Custom Furniture Designer & Hotelier
Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον αρχιτεκτονικό κλάδο και το industrial design, αλλά και υπό την ιδιότητά του ως ξενοδόχος, ο κ. Δημήτρης Ζέλιος θα προσεγγίσει το ρόλο του design στα boutique ξενοδοχεία, ενώ θα μιλήσει και για το ρόλο της τοπικής αρχιτεκτονικής. Ταυτόχρονα, μέσα από ιδιαίτερα παραδείγματα, θα παρουσιάσει εφαρμογές ιδιαίτερου design σε boutique ξενοδοχεία αλλά και έξυπνες λύσεις custom σχεδιασμού, ενώ θα δώσει έμφαση στα στοιχεία που κάνουν ένα Boutique κατάλυμα ξεχωριστό.

Ζένιος Ζένιου – Hotel Concept Expert
Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή του στο πρώτο 100% Hotel Workshop Tour, κατά τη διάρκεια του οποίου ανέλυσε τη σημασία ανάπτυξης ξενοδοχειακού concept για κάθε σύγχρονο κατάλυμα, ο κ. Ζένιος Ζένιου θα εστιάσει φέτος στην παρουσίαση τεχνικών upselling μέσα στα boutique ξενοδοχεία. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία, αλλά και τεχνογνωσία στο κομμάτι της προδιαγραφής ενός επιτυχημένου concept ξενοδοχείου, θα δώσει έξυπνα tips σχετικά με την αύξηση των εσωτερικών πωλήσεων στα καταλύματα (εστιατόρια, spa κ.λπ.), που οδηγούν σε ενίσχυση του συνολικού revenue.

Γιάννης Κουτσόπουλος – Hotel Marketing Specialist
Η συνεργασία του κ. Γιάννη Κουτσόπουλου με δεκάδες μικρότερα ή μεγαλύτερα boutique ξενοδοχεία, έχει εξασφαλίσει μια ισχυρή τεχνογνωσία στην προώθησή τους σε Β2Β & Β2C επίπεδο. Σε μια ιδιαίτερα στοχευμένη παρουσίαση, ο κ. Κουτσόπουλος θα μιλήσει για ειδικά κομμάτια που πρέπει να προσέξει ένα boutique ξενοδοχείο για να ενισχύσει τις πωλήσεις του, ενώ θα υπογραμμίσει τεχνικές που δίνουν πραγματικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Επίσης, έμφαση θα δοθεί και στο θέμα των εξειδικευμένων travel agents, αλλά και σε ειδικά κανάλια με δυναμικότερες προοπτικές.

Νίκος Σ. Μοράντης – Hospitality Strategy Expert
Όπως σε όλα τα Workshops του 100% Hotel Show, ο κ. Νίκος Σ. Μοράντης θα έχει το ρόλο του συντονιστή, ακολουθώντας το περυσινό πετυχημένο μοντέλο του 100% Hotel Workshop Tour, με τον άμεσο σχολιασμό των παρουσιάσεων, αλλά και τη δημιουργία ενός διαδραστικού κλίματος που κάνει τις παρουσιάσεις πιο κατανοητές και ζωντανές. Μέσω διευκρινιστικών ερωτήσεων στους ομιλητές, θα φροντίσει ώστε το κοινό να λάβει ακόμα περισσότερες συμβουλές, κυρίως μέσα από απλά και κατανοητά παραδείγματα και πρακτικές, ενώ, παράλληλα, θα ενισχύει το διάλογο μεταξύ κοινού και ομιλητών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024