Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΆνοιγμα των ελληνικών τουριστικών γραφείων στην αγορά του Ισραήλ
Τουριστικά γραφεία

Άνοιγμα των ελληνικών τουριστικών γραφείων στην αγορά του Ισραήλ

Οι Ισραηλινοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό συστηματικά και περισσότερο από κάθε άλλη εθνικότητα, ενώ πραγματοποιούν συνολικά 4 εκατ. ταξίδια ετησίως, με μέσο όρο διαμονής στον προορισμό από 4 έως και 10 ημέρες.

Μεγάλες προοπτικές διαφαίνονται για τον ελληνικό τουρισμό στην αγορά του Ισραήλ έπειτα από ενέργειες εξωστρέφειας που πραγματοποιεί η FedHATTA την τελευταία τριετία, στο πλαίσιο των οποίων εντάσσεται η συμμετοχή της στην 25η διεθνή έκθεση τουρισμού International Mediterranean Tourism Market (ΙΜΤΜ) στο Τελ Αβίβ (12-13 Φεβρουαρίου 2019).

Η έκθεση είναι από τις μεγαλύτερες στην ανατολική Μεσόγειο με εκπροσώπηση από δεκάδες χώρες, προσελκύοντας κάθε χρόνο περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες του τουρισμού.

Η αντιπροσωπεία της FedHATTA, η οποία θα μετέχει στο περίπτερο του ΕΟΤ, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς και τουριστικούς επαγγελματίες, προωθώντας το ελληνικό τουριστικό προϊόν σε μια πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά για την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δεσμοί με την ισραηλινή τουριστική αγορά ισχυροποιήθηκαν σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την πραγματοποίηση του ετήσιου συνεδρίου της ένωσης ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων, ΙΤΤΑΑ, το Νοέμβριο του 2016 στην Αθήνα, έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Ομοσπονδίας.

Πέραν των κοντινών δεσμών της Ομοσπονδίας με την ΙΤΤΑΑ, η τουριστική αγορά του Ισραήλ, ως χώρα-μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Συνεργειών στην Ανατολική Μεσόγειο, ΕΜΤΑΑS (East Mediterranean Travel & Tourist Agents Associations Synergies), συνεχίζει να διευρύνει τη στενή συνεργασία της με την Ελλάδα, με προοπτικές για ενίσχυση των τουριστικών ροών στη χώρα μας τα ερχόμενα χρόνια.

Οι Ισραηλινοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό συστηματικά και περισσότερο από κάθε άλλη εθνικότητα, ενώ πραγματοποιούν συνολικά 4 εκατ. ταξίδια ετησίως, με μέσο όρο διαμονής στον προορισμό από 4 έως και 10 ημέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024