Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣεμινάριο για Yachting Experience από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και την Atalanta Golden Yachts
Τουριστική εκπαίδευση

Σεμινάριο για Yachting Experience από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και την Atalanta Golden Yachts

Το σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στις προϋποθέσεις και ανάγκες για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον απαιτητικό κλάδο του Yachting και στη νέα φιλοσοφία που απαιτείται από τα πληρώματα.

Η Superyacht Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, η οποία προσφέρει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα προγράμματα της Warsash Superyacht Academy του Solent University στο Southampton, καθώς και σειρά προγραμμάτων στο Yacht Hospitality, και η Atalanta Golden Yachts, εταιρεία στο χώρο του ελληνικού yachting, διοργάνωσαν στις 4 Φεβρουαρίου με επιτυχία στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον Πειραιά, σεμινάριο με θέμα “A holistic ‘terroir and elusive culture’ approach in offering a Superb Yachting Experience: How to meet the standards of HNWI and UHNWI and achieve excellence in providing a unique Silver Star service”.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου παρουσίασαν οι κ.κ.:

  • Μιχάλης Σκουλικίδης (CEO, Atalanta Golden Yachts)
  • Ρωμανός Ροδόπουλος (σύμβουλος Διοίκησης, Μητροπολιτικό Κολλέγιο)
  • Πόπη Κάια (Charter Director, Atalanta Golden Yachts)
  • Γιώργος Παρίσης (Captain M/MA, MSc, καθηγητής Μητροπολιτικού Κολλεγίου)
  • Γιώργος Πουλίδης (Chief Steward, καθηγητής Superyacht Academy)
  • Daniel Counio (Editor, Yacht Way)

Το σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στις προϋποθέσεις και ανάγκες για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον απαιτητικό κλάδο του Yachting και στη νέα φιλοσοφία που απαιτείται από τα πληρώματα. Πιο συγκεκριμένα, οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού για τη χώρα μας, τα νησιά της οποίας αποτελούν πόλο έλξης για τα σκάφη αναψυχής από όλο τον κόσμο. Στη διάρκεια των ομιλιών υπογραμμίστηκε η σημασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης που υπάρχει στον κλάδο, πεδίο στο οποίο έχουν ήδη κάνει βήματα μπροστά οι χώρες πρωτοπόροι του yachting.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, η Superyacht Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του πρώτου τμήματος Silver Star Service, οι απόφοιτοι του οποίου έχουν ήδη επιλεγεί από μεγάλα επαγγελματικά σκάφη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024