Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτα καλύτερα της Ευρώπης τα ξενοδοχεία της Louis Hotels
Ξενοδοχεία

Στα καλύτερα της Ευρώπης τα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

Ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις από τον ανεξάρτητο διαδικτυακό τουριστικό οργανισμό Tripadvisor έλαβαν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels. Στα βραβεία “Tripadvisor Travellers Choice 2019”, με βάση τα σχόλια πελατών κατά το 2018, ανάμεσα στα καλύτερα 25 ξενοδοχεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία “Best All-Inclusive Resorts in Europe” συμπεριλήφθηκαν τρεις μονάδες του κυπριακού ομίλου. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η 7η θέση που απέσπασε στην πιο πάνω κατηγορία το Louis Ledra Beach, ενώ στη 12η θέση της σχετικής λίστας βρέθηκε το Louis Phaethon Beach και στην 18η θέση το Louis Kerkyra Golf. To St. Elias Resort κατατάχθηκε ανάμεσα στα Top 25 “Best Family Hotels in Europe”.

Tεράστια διάκριση κατέκτησε και το King Jason Protaras το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Κύπρου ενώ στην 3η θέση παγκύπρια βρέθηκε το King Jason Paphos. Το King Jason Protaras βρέθηκε και στην πρώτη 25αδα των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ευρώπη ενώ ανάμεσα στις διακρίσεις που έλαβε ήταν “Top Best Hotel Service in Europe” και “Τop Best Hotel for Romance in Europe”.

Eνδεικτικά, στη λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Κύπρου βρέθηκαν άλλες τέσσερεις μονάδες της Louis Hotels: το Louis Imperial Beach (10η θέση), το Louis Ledra Beach (13η θέση), The Royal Apollonia (22η θέση) και το Louis Phaethon (25η θέση).

Υψηλές διακρίσεις έλαβαν και τα ξενοδοχεία της Louis Hotels που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η 5η θέση του Louis Kerkyra Golf και η 9η θέση του Sentido Louis Plago Beach στην κατηγορία “Top All-Inclusive Resorts in Greece”.

Τα βραβεία “Tripadvisor Τravellers Choice Awards” θεωρούνται από τα πιο έγκυρα της τουριστικής βιομηχανίας καθώς δεν προσμετρούν τις απόψεις και βαθμολογίες μιας επιτροπής αλλά βασίζονται στην βαθμολογία και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών. Για την κάθε κατηγορία προσμετράται η ποιότητα και η ποσότητα των αξιολογήσεων με τον κάθε νικητή να παραλαμβάνει πιστοποιητικό ποιότητας από τον οργανισμό που τα διοργανώνει.

Την ίδια στιγμή, τα ξενοδοχεία της Louis Hotels διακρίθηκαν και από την Booking.com, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων με τα “Guest Review Awards 2018”. Συνολικά, τη διάκριση έλαβαν 12 ξενοδοχεία της Louis Hotels τα οποία συγκέντρωσαν βαθμολογία πάνω από 8 με άριστα το 10. Τις ψηλότερες βαθμολογίες εξασφάλισε το Louis Althea Kalamies με 9.1/10, το King Jason Paphos με 8.9/10 και το Royal Apollonia με 8.9/10. Οι διακρίσεις της Booking.com βασίζονται και αυτές στις βαθμολογίες και αξιολογήσεις των επισκεπτών των ξενοδοχείων.

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο King Jason Protaras.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024