Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΗ MINDHAUS αναλαμβάνει σύμβουλος για τη στρατηγική τουριστικού marketing στο Fashion City Outlet
Τουριστικό μάρκετινγκ

Η MINDHAUS αναλαμβάνει σύμβουλος για τη στρατηγική τουριστικού marketing στο Fashion City Outlet

Η Sonae Sierra και η Bluehouse Capital επέλεξαν την MINDHAUS ως σύμβουλο στρατηγικής τουριστικού marketing, με στόχο την προώθηση του Fashion City Outlet σαν έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό αγορών για την περιοχή της Θεσσαλίας.

To Fashion City Outlet (FCO), το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία που εκτείνεται σε 20,000 τ.μ., είναι η νέα συνεργασία της MINDHAUS, μέλος της V+O Greece.

Η Sonae Sierra και η Bluehouse Capital –εταιρείες ανάπτυξης του FCO– επέλεξαν την MINDHAUS ως σύμβουλο στρατηγικής τουριστικού marketing, με στόχο την προώθηση του Fashion City Outlet σαν έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό αγορών (shopping tourism destination) για την περιοχή.

Στοιχεία δείχνουν ότι οι ξένοι επισκέπτες που συμπεριλαμβάνουν στο ταξίδι τους τις αγορές σε ένα εκπτωτικό κέντρο, εμπορικό πολυκατάστημα ή luxury/ designer store, δαπανούν κατά 80% περισσότερο ανά ταξίδι από τον μέσο όρο. Βασισμένη σε αυτή την διεθνή τάση, η MINDHAUS στοχεύει να συμβάλει στην προώθηση του Fashion City Outlet ως ένα αναπτυσσόμενο, υψηλού επιπέδου εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο που να συνδυάζει την ταξιδιωτική εμπειρία με αυτή των αγορών και της αναψυχής για τους εγχώριους και τους διεθνείς επισκέπτες της Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, ο κ. Θεόφιλος Κυρατσούλης, γενικός διευθυντής της MINDHAUS, δήλωσε: “Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη ότι μέσω αυτής της συνεργασίας, και αξιοποιώντας την εξαιρετική γνώση που έχουμε για τον προορισμό, θα υποστηρίξουμε το Fashion City Outlet να προσελκύσει ειδικά κοινά με πρόθεση για υψηλότερη δαπάνη και την ίδια στιγμή, τη Θεσσαλία να προσθέσει ένα υψηλού επιπέδου σημείο έλξης για τους επισκέπτες, στο μοναδικό της τουριστικό προϊόν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024