Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ IHG εξαγοράζει την Six Senses Hotels Resorts Spas
Ξενοδοχία

Η IHG εξαγοράζει την Six Senses Hotels Resorts Spas

Κάτω από την 'ομπρέλα' της IHG, η Six Senses αναμένεται να επεκταθεί σε 60 μονάδες μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Η IHG (InterContinental Hotels Group) καλωσορίζει ένα νέο μέλος στο χαρτοφυλάκιό της με την εξαγορά της Six Senses Hotels Resorts Spas.

Τα Six Senses είναι γνωστά για την εστίασή τους στην ευεξία και τη βιωσιμότητα, με κάθε ξενοδοχείο και θέρετρο να βρίσκεται σε θέσεις απίστευτης φυσικής ομορφιάς. Τα ξενοδοχεία έχουν διακριθεί με μια σειρά από βραβεία της τουριστικής βιομηχανίας, όπως το Travel + Leisure (World Best Award, το Top Hotel Brand για δύο συνεχόμενα χρόνια), το TIME Magazine, το Conde Nast Traveler και το Skift.

Η Six Senses έχει παρουσία σε 12 χώρες και βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο δελεαστικά ξενοδοχεία, θέρετρα και ιαματικά λουτρά του κόσμου όπως ένας αμπελώνας του 19ου αιώνα στην κοιλάδα Douro της Πορτογαλίας, νησιώτικα θέρετρα στις Σεϋχέλλες, τις Μαλδίβες, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και το Ομάν, ξενοδοχείο πόλης στη Σιγκαπούρη και τουριστικές κατοικίες στα βουνά του Courchevel της Γαλλίας.

Κάτω από την “ομπρέλα” της IHG, η Six Senses αναμένεται να επεκταθεί σε 60 μονάδες μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει νέα ξενοδοχεία και θέρετρα Six Senses, όπως ένα ανακαινισμένο φρούριο του 14ου αιώνα στο Rajasthan της Ινδίας, βίλες σε ένα ιδιωτικό νησί στην Καμπότζη και το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στη Βόρεια Αμερική – ένα μοντέρνο σύμπλεγμα δίδυμων πύργων που σχεδίασε ο Bjarke Ingles στην περιοχή West Chelsea του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

Ο πυρήνας για κάθε ξενοδοχείο και θέρετρο Six Senses είναι το Six Senses Spa, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να ανανεωθούν πλήρως. Οι επισκέπτες καθοδηγούνται σε μια προσωπική πορεία προς την εξεύρεση αρμονίας και ισορροπίας, για να εξασφαλίσουν θετικά και διαρκή οφέλη.

Στο άμεσο μέλλον οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση σε ένα Six Senses μέσω της πλατφόρμας της IHG, καθώς και στο στην ιστοσελίδα ihg.com και την κινητή εφαρμογή της εταιρείας, αλλά και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος πιστότητας του IHG Rewards Club.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024