Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Scoot ξεκινά την προπώληση για το νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Λάος μέσω Σιγκαπούρης
Αεροπορικές εταιρείες

Η Scoot ξεκινά την προπώληση για το νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Λάος μέσω Σιγκαπούρης

Οι πτήσεις ξεκινούν την 1η Απριλίου 2019 και τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με τα ευρύχωρα αεροσκάφη 787 Dreamliners.

Η Scoot ξεκινά σήμερα την προπώληση των εισιτηρίων για τις πτήσεις από την Αθήνα προς το Λάος μέσω Σιγκαπούρης, με ειδικούς χαμηλούς ναύλους ενόψει της έναρξης του νέου δρομολογίου της προς τις πόλεις Vientiane και Luang Prabang του Λάος.

Το νέο δρομολόγιο της Scoot θα εξυπηρετείται με αεροσκάφη Airbus Α-320 τρεις φορές την εβδομάδα σε μια κυκλική διαδρομή που θα ξεκινά από τη Σιγκαπούρη για την Luang Prabang και στη συνέχεια για την πόλη Vientiane για να καταλήξει και πάλι στη Σιγκαπούρη. Τα δρομολόγια Αθήνα – Σιγκαπούρη πραγματοποιούνται με τα ευρύχωρα αεροσκάφη 787 Dreamliners.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ήταν αρχικά μέρος του δικτύου της SilkAir, επίσης εταιρίας του Ομίλου Singapore Airlines. To δρομολόγιο μεταβιβάστηκε στη Scoot, η οποία από τον Απρίλιο του 2019 θα είναι πλέον η μόνη εταιρία που θα ενώνει απευθείας τη Σιγκαπούρη με το Λάος. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι πόλεις Luang Prabang και Vientiane θα αποτελέσουν τους δυο πρώτους από τους 16 νέους προορισμούς που πρόκειται να προστεθούν στο δίκτυο της Scoot αυτή τη χρονιά και περιλαμβάνουν το Λάος, την Ινδία, Κίνα, Μαλαισία, και Ινδονησία.  

Ο Lee Lik Hsin, CEO της Scoot, ανέφερε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Λάος στο δίκτυό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πόλεις Vientiane και Luang Prabang θα ενισχύσουν τις επιλογές που προσφέρει η Scoot ως αερομεταφορέας μακρινών αλλά προσιτών πτήσεων στους Ευρωπαίους ταξιδιώτες που αναζητούν στην Ασία αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να περιμένουν από εμάς ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες, καθώς το 2019 σκοπεύουμε να προσθέσουμε στο δίκτυό μας νέους προορισμούς”.

Με το νέο δρομολόγιο προς το Λάος, η Scoot θα εξυπηρετεί πλέον 68 προορισμούς σε 19 χώρες και περιοχές της γης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024