Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμμετοχή του κυπριακού Υφυπουργείου Τουρισμού στην έκθεση IMTM στο Ισραήλ
Εκθέσεις

Συμμετοχή του κυπριακού Υφυπουργείου Τουρισμού στην έκθεση IMTM στο Ισραήλ

Ο Κύπριος υφυπουργός Τουρισμού συναντήθηκε, εκτός του υπουργού Τουρισμού του Ισραήλ, με Tour Operators, αεροπορικές εταιρείες και άλλους εμπλεκόμενους φορείς στον τομέα του τουρισμού.

Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η συμμετοχή του Υφυπουργείου Τουρισμού στην τουριστική έκθεση “IMTM“, που πραγματοποιείται την εβδομάδα αυτή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Η Κύπρος είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση, με επικεφαλής τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, γεγονός που δεικνύει με εμφαντικό τρόπο τη σημασία και βαρύτητα που δίνεται στη συγκεκριμένη αγορά από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Ο υφυπουργός, στα πλαίσια της επίσκεψής του στη γειτονική χώρα, είχε συνάντηση στα Ιεροσόλυμα με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ Yariv Levin. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών, όπως και τρόποι αύξησης του τουριστικού ρεύματος από Ισραήλ προς Κύπρο, και αντίστροφα.

Ο υφυπουργός συναντήθηκε, επίσης, με Tour Operators, αεροπορικές εταιρείες και άλλους εμπλεκόμενους φορείς στον τομέα του τουρισμού.

“Πεποίθησή μας είναι ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να είναι μια σημαντική αγορά για τον κυπριακό τουρισμό, όχι μόνο λόγω της άριστης συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, αλλά και λόγω της μικρής απόστασης μεταξύ τους, της κυπριακής φιλοξενίας και ασφάλειας που αισθάνονται οι Ισραηλινοί επισκέπτες στην Κύπρο, του ποιοτικού τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και του υψηλού επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών του νησιού. Το υφυπουργείο θα εργαστεί σκληρά προς αυτές τις κατευθύνσεις”, αναφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

Στη φωτογραφία, ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος (αριστερά), με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ Yariv Levin.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024