Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Σε λειτουργία ο νέος διαδικτυακός τόπος επιχειρηματικής δικτύωσης NewYorkBest.Network

Τατιάνα Ρόκου - 18 February 2019, 14:13

Ελληνικές και ελληνοαμερικανικές επιχειρήσεις συνεργάζονται και προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Ήδη στην πλατφόρμα του βρίσκονται πάνω από 100 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Νέα Υόρκη και το Νότιο Αιγαίο.


Ο Όμιλος Συμβούλων MTC Group, με πολυετή παρουσία στην προώθηση τουριστικών προορισμών της χώρας, με έδρα την Αθήνα, και η εταιρεία συμβούλων New York and London Networking με έδρα το Λονδίνο ανακοινώνουν τη λειτουργία του νέου διαδικτυακού τόπου δικτύωσης Newyorkbest.network.

Το Newyorkbest.network είναι ένα πρόγραμμα προώθησης και δικτύωσης μεταξύ των καλύτερων ελληνικών και αμερικανικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Νέα Υόρκη και στο Νότιο Αιγαίο. Μέσα από την πλατφόρμα οι επιχειρήσεις θα μπορούν να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα ευρύ κοινό και να συνάπτουν συνεργασίες μεταξύ τους.

Όραμά του είναι να αναδείξει την ελληνική επιχειρηματικότητα εντός και εκτός συνόρων και αποστολή του είναι να φέρει κοντά τις επιχειρήσεις αυτές ώστε να διευκολύνει τη σύναψη συνεργασιών μεταξύ τους.

Ήδη στην πλατφόρμα του βρίσκονται πάνω από 100 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Νέα Υόρκη και το Νότιο Αιγαίο έπειτα από συμφωνία με τον καταξιωμένο oδηγό Hellenic Golden Directory New York and Metropolitan city και το επιτυχημένο πρόγραμμα προώθησης του πολυτελούς τουριστικού προϊόντος των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, Mykonos – Santorini - Paros– Aegean Islands Promo. Στο άμεσο μέλλον, αναμένεται να προστεθούν περισσότερες επιχειρήσεις από Νέα Υόρκη, καθώς και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

“Μέσα από την πολυετή παρουσία μας στην αμερικάνικη αγορά για την προώθηση των πελατών μας, εντοπίσαμε το ενδιαφέρον για προώθηση συνεργασιών και σύναψη συμφωνιών μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε Νέα Υόρκη και Ελλάδα και πιστεύουμε ότι το Newyorkbest.network θα εξελιχθεί σε ένα σημαντικό μέσο προώθησης και δικτύωσης τα επόμενα χρόνια”, δήλωσε ο κ. Νότης Μαρτάκης, πρόεδρος του Ομίλου Συμβούλων MTC Group.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top