Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η εταιρεία Μαυρόβουνος και η Innstant Travel ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία στην Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 February 2019, 12:00

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που κάνουν κρατήσεις μέσω της πλατφόρμας του Innstant, θα έχουν πλέον πρόσβαση σε πάνω από 500.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα διεθνώς, σε πάνω από 65.000 εισιτήρια γα αξιοθέατα, αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και σε 33.000 προμηθευτές ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μεταφορών.


Η εταιρεία Μαυρόβουνος ανακοίνωσε την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της εταιρείας Innstant Travel, η οποία εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικές και τεχνολογικές εφαρμογές.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που κάνουν κρατήσεις μέσω της πλατφόρμας του Innstant, θα έχουν πλέον πρόσβαση σε πάνω από 500.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα σε όλον τον κόσμο, σε πάνω από 65.000 εισιτήρια γα αξιοθέατα, αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και σε 33.000 προμηθευτές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μεταφορές (transfers).”Είναι συναρπαστικό που μπορούμε να προσφέρουμε στους Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες την ηλεκτρονική εφαρμογή της Innstant Travel, η οποία θα βελτιώσει την εμπειρία της κράτησης, θα εξοικονομήσει χρόνο και θα αυξήσει την κερδοφορία” ανέφερε ο κ. Πέτρος Ντεπόλο, γενικός διευθυντής της εταιρείας Μαυρόβουνος. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τους συναδέλφους μας στον τουριστικό κλάδο και να τους συνδέσουμε με την πλατφόρμα της Innstant Travel”.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνεργασία ο Darryl Ismail, γενικός διευθυντής της Innstant Travel, ανέφερε: ”Χαιρόμαστε για την έναρξη της αντιπροσώπευσης της εταιρείας Innstant Travel από την εταιρεία Μαυρόβουνος για την Ελλάδα. Σαν μεγάλη εταιρεία με πλήρη παροχή τουριστικών υπηρεσιών και κάλυψη σε πολλές αγορές, αισθανόμαστε ότι αυτή η συνεργασία θα προσφέρει αξία, εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους ταξιδιωτικούς πράκτορες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top