Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΈλληνες μαθητές εξαπατήθηκαν από πρακτορείο σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο
Τουριστικά γραφεία

Έλληνες μαθητές εξαπατήθηκαν από πρακτορείο σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο

Με έξοδα του Υπουργείου Παιδείας επιστρέφουν αεροπορικώς σήμερα Τρίτη στην Αθήνα οι μαθητές και οι τρεις συνοδοί καθηγητές της Γ' Τάξης του 59ου Λυκείου Αθηνών.

Με μέριμνα και δαπάνες του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επιστρέφουν αεροπορικώς σήμερα στην Αθήνα οι 32 μαθητές και οι 3 συνοδοί καθηγητές της Γ΄ Τάξης του 59ου Λυκείου Αθηνών.

“Η αποστολή είχε μεταβεί για εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο μέσω Φρανκφούρτης, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της Διεύθυνσης του Σχολείου εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο Travel con, με αποτέλεσμα αντί να επιστρέψουν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα να παραμείνουν έως και σήμερα (σ.σ. Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου) στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το πρακτορείο για τη δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου. Το Υπουργείο Παιδείας ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους, ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο”, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024