Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΓια πρώτη φορά το Συνέδριο του European Airshow Council στην Αθήνα
Συνέδρια

Για πρώτη φορά το Συνέδριο του European Airshow Council στην Αθήνα

Από 28 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2019 πραγματοποιείται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Συνέδριο του European Airshow Council στην Αθήνα. Οι συμμετοχές αριθμούν ήδη τις 300.

Μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αεραθλητικής κοινότητας και συγκεκριμένα της “Athens Flying Week” που αναγνωρίζεται ως μια από τις σημαντικότερες αεραθλητικές διοργανώσεις διεθνώς και κέρδισε για την Αθήνα τη φιλοξενία της ετήσιας συνάντησης όλων όσων συμβάλλουν στη διοργάνωση των μεγαλύτερων airshow της Ευρώπης.

Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων αεροπορικών εθνικών ακροβατικών ομάδων, όπως αυτές του Βελγίου, της Πολωνίας, της Ιορδανίας, της Δανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Νορβηγίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ουγγαρίας , της Κροατίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Ιορδανίας, του Καναδά, αλλά και των Red Arrows από τη Βρετανία, φημισμένοι αεροπόροι-σταρ  του ακροβατικού αεραθλητισμού θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τους διοργανωτές των airshows στο πλαίσιο ενός συνεδρίου – worskshop, με επίκεντρο την αρτιότητα και την ασφάλεια των airshows.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και δύο επί μέρους σεμινάρια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και υψηλής τεχνογνωσίας, το “Fast Jet Solo Display Pilot Safety Workshop” με τη συμμετοχή και των Ελλήνων πιλότων της ομάδας ΖΕΥΣ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που εδώ και χρόνια αποτελούν κορυφαία επιλογή των airshows διεθνώς και αναμένονται σε όλο τον κόσμο με θαυμασμό για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στους αιθέρες. Οι δημοφιλέστεροι πιλότοι που εκτελούν solo performances θα ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να προσφέρουν ακόμα καλύτερο και ασφαλέστερο θέαμα.

Ακόμα, σε δύο ενότητες, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα “Emergency Planning and Business Continuity”, τομείς που απασχολούν τους διοργανωτές των airshows και στοχεύουν τη διαρκή τους βελτίωση μέσω της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Στην κεντρική του σελίδα, το European Airshow Council προσκαλεί τα μέλη του στο φετινό του συνέδριο και οι συμμετοχές αριθμούν ήδη τις 300.

Η Athens Flying Week, επίσημος συνδιοργανωτής του φετινού συνεδρίου, συνεπής στο ραντεβού με τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της, ετοιμάζεται να προσφέρει και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, δυνατές συγκινήσεις στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024