Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Ταξίδι στις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας

Τατιάνα Ρόκου - 27 Φεβρουάριος 2019, 13:32

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τις ανθισμένες ροδακινιές της Ημαθίας.


Κάθε χρόνο συμβαίνει ένα φαινόμενο μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο. Το διάστημα από τις αρχές μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ο εύφορος κάμπος της Ημαθίας μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα από τις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές. Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει και φέτος σειρά από δράσεις, με στόχο την ανάδειξη και τη βιωματική εμπειρία του φαινομένου.

Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές: Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 (συνάντηση στο πάρκο Ελιάς, 10:30). Η ποδηλατάδα στις “Ανθισμένες Ροδακινιές” είναι μια εύκολη διαδρομή 17χλμ. σε άσφαλτο που απευθύνεται σε όλους (από 13 ετών και άνω). Και για τους πιο απαιτητικούς θα υπάρχει ειδική διαδρομή 43 χλμ. από τις “Ανθισμένες Ροδακινιές”, ψηλά στα στενά του Αλιάκμονα. Η ποδηλατάδα γίνεται με την υποστήριξη του Veria Cycling Club και του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τις “Ανθισμένες Ροδακινιές”. Φέτος, το διαγωνισμό υποστηρίζει και η FUJIFILM. Σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι ο φακός του κάθε διαγωνιζόμενου να αποτυπώσει τη στιγμή που οι ανθισμένες ροδακινιές έχουν την τιμητική τους. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αναδρομική Έκθεση Φωτογραφίας - Bazaar: Από τις 15 έως τις 26 Μαρτίου 2019 ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας και η Γκαλερί Papatzikou παρουσιάζουν έκθεση φωτογραφίας με διακρίσεις από τους διαγωνισμούς φωτογραφίας των προηγούμενων ετών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top