Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Auberge Resorts Collection: Νέοι σεφ στα Grace Hotel Santorini και Grace Mykonos

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Φεβρουάριος 2019, 12:53

Το Grace Hotel Santorini ανοίγει για τη νέα σεόν στις 15 Απριλίου, ενώ το Grace Mykonos στις 8 Μαΐου.


Η εταιρεία Auberge Resorts Collection ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με νέους σεφ για τα ξενοδοχεία Grace Hotel Santorini και Grace Mykonos. Συγκεκριμένα, οι διακεκριμένοι κ.κ. Jean-Charles Metayer και Γιάννης Κουτσοπεράκης θα αναλάβουν τους ρόλους των Consultant Executive Chef και Head Chef, αντίστοιχα, για το εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, ενώ ο κ. Χρήστος Πατρινός θα είναι ο νέος Chef de Cuisine του ξενοδοχείου Grace Mykonos. Όλοι τους γίνονται μέλη της οικογένειας Auberge Resorts Collection εν όψει της έναρξης της νέας περιόδου λειτουργίας των ξενοδοχείων την άνοιξη (Grace Hotel Santorini: 15 Απριλίου, Grace Mykonos: 8 Μαΐου).

Με μια επιτυχημένη πορεία σε κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων σε Γαλλία, Βρετανία, Ελβετία και Ελλάδα, ο κ. Metayer έχει θητεύσει ως Executive Chef σε προορισμούς υψηλού κύρους και γαστρονομικής σημασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με προϋπηρεσία σε εστιατόρια, όπως αυτά του Grischa Hotel στο Νταβός, το εστιατόριο Calypso των Elounda Hotels & Resorts στην Κρήτη αλλά και το Premiere, το βραβευμένο με τρία Michelin Forks εστιατόριο του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental στην Αθήνα, ο Jean-Charles Metayer θα επιστρατεύσει το χάρισμα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις του στο νέο του ρόλο ως Consultant Executive Chef στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection.

Ο  κ. Κουτσοπεράκης καταφθάνει στην κουζίνα του εστιατορίου Santoro στο Grace Hotel Santorini Auberge Resorts Collection ως Head Chef, με εμπειρία 7 ετών σε διακεκριμένα εστιατόρια κορυφαίων fine dining προορισμών. Έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από την κουζίνα του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin εστιατορίου Fat Duck στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το εστιατόριο του Canaves Oia Suites Ηotel, αλλά και από το εστιατόριο του Matsuhisa Badrutt’s Palace Ηotel στο Saint Moritz της Ελβετίας.

Στο εστιατόριο του Grace Mykonos, Auberge Resorts Collection, το ρόλο του Chef de Cuisine αναλαμβάνει ο κ. Πατρινός. Διαθέτει προϋπηρεσία στο βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin Schauenstein Schloss Restaurant Hotel στην Ελβετία, αλλά και σε γαστρονομικούς προορισμούς γνωστούς στους λάτρεις των premium εμπειριών, όπως τα Nobu Matsuhisa σε Saint Moritz και Μύκονο.

Σημειώνεται ότι το Santoro, το εστιατόριο του Grace Hotel Santorini Auberge Resorts Collection, έχει λάβει δύο αστέρια στα FNL Best Restaurant Awards 2019, στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα.Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι σεφ Jean-Charles Metayer, Γιάννης Κουτσοπεράκης και Χρήστος Πατρινός.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top