Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιάκριση του προγράμματος Emirates Skywards στα Βραβεία Loyalty 2019
Αεροπορικές εταιρείες

Διάκριση του προγράμματος Emirates Skywards στα Βραβεία Loyalty 2019

Το 2018, η Emirates Skywards αναγνωρίστηκε για τη χρήση των επιστημονικών δεδομένων με στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπλοκής των μελών μέσα από σχετικές και συναφείς προσφορές.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Emirates και της flydubai, Emirates Skywards, έλαβε το βραβείο “Excellence in Management” στο δείπνο των Βραβείων Loyalty 2019, στο Παρίσι, στις 19 Φεβρουαρίου 2019. Το βραβείο παρέλαβε ο δρ. Nejib Ben Khedher, ανώτερος αντιπρόεδρος του προγράμματος Emirates Skywards.

Η τελετή διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 15ου συνεδρίου Loyalty & Awards από την Global Flight, μία ηγετική, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης που εστιάζει στην αφοσίωση των πελατών και στα προγράμματα επιβράβευσης της τουριστικής βιομηχανίας.

Το 2018, η Emirates Skywards αναγνωρίστηκε για τη χρήση των επιστημονικών δεδομένων με στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπλοκής των μελών μέσα από σχετικές και συναφείς προσφορές. Φέτος, η Emirates Skywards κέρδισε τις εντυπώσεις, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες εξατομίκευσης, παρουσιάζοντας τις πρώτες δυναμικές αναβαθμίσεις πτήσεων και τις προσφορές Cash + Miles, για τα μέλη που κάνουν κράτηση μέσω του Emirates.com.

Οι συγκεκριμένες προσφορές, που είναι εύκολα προσβάσιμες και βρίσκονται σε εμφανές σημείο στη διαδικασία κράτησης, αξιοποιούν περισσότερες από 150 παραμέτρους, ώστε να εξατομικεύσουν την εμπειρία για τον κάθε χρήστη, με βάση το επίπεδο μέλους και την επιλογή των πτήσεων. Το σύστημα θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες με τη χρήση της προηγμένης, προγνωστικής και τεχνητής νοημοσύνης, κάνοντας αυτή τη λειτουργία διαθέσιμη και στα κινητά κανάλια της Emirates.

“Μία βασική αρχή του προγράμματος επιβράβευσης Emirates Skywards είναι να ενισχύει συνεχώς την αξία που προσφέρει στα μέλη, μέσω των Μιλίων. Για το σκοπό αυτό, οι προσφορές που είναι διαθέσιμες μέσω του συστήματος κρατήσεων στο Emirates.com, αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για τα μέλη, να εξοικονομήσουν χρήματα όταν χρησιμοποιούν τα Μίλια τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αναβαθμίσεις και να αγοράσουν εισιτήρια Cash + Miles. Από το 2018 που ξεκίνησε το πρόγραμμα, παρατηρήσαμε σημαντική αύξηση των μελών, που έχουν εξαργυρώσει συνολικά σχεδόν 1,5 δισ. μίλια με αυτές τις προσφορές“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δρ. Ben Khedher.

Το πρόγραμμα Emirates Skywards έχει μία διεθνή βάση με περισσότερα από 23 εκατ. μέλη. Τους τελευταίους 12 μήνες, το πρόγραμμα έχει επεκταθεί, προσφέροντας στα μέλη περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσουν Μίλια και να τα συνδυάσουν με άλλες προσφορές.

Πέρα από την επέκταση του προγράμματος, το Emirates Skywards εμπλουτίζει επίσης το περιεχόμενό του στα ψηφιακά κανάλια, αξιοποιώντας την εφαρμογή της Emirates για την καλύτερη επικοινωνία ευκαιριών στα μέλη.

Τον περασμένο μήνα, το Emirates Skywards εγκαινίασε το νέο κέντρο εξυπηρέτησης των πελατών του στον Τερματικό Σταθμό 3, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB). Το Κέντρο Emirates Skywards εξυπηρετεί, τόσο νέα όσο και υπάρχοντα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης, και παρέχει βοήθεια σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής στο πρόγραμμα, δημιουργίας προφίλ, ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε σχέση με όλα τα Μίλια του Skywards.

Στη φωτογραφία,ο δρ. Nejib Ben Khedher, ανώτερος αντιπρόεδρος του προγράμματος Emirates Skywards.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024