Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο DOM boutique Hotel προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο της Eurohotel στην Κρήτη
Ξενοδοχεία

Το DOM boutique Hotel προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο της Eurohotel στην Κρήτη

Mε την προσθήκη του ξενοδοχείου DOM boutique hotel η Eurohotel κάνει την είσοδο της στα city hotels και φιλοδόξει να αλλάξει τα δεδομένα της φιλοξενίας στην πόλη.

Το νεόδμητο ξενοδοχείο του Ομίλου Λεμονάκης ΑΕ εμπιστεύθηκε στην Eurohotel Group την πλήρη διαχείριση του ξενοδοχείου DOM boutique Hotel στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο θα είναι 4 αστέρων, με 37 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια δίκλινα, Deluxe και σουίτες, εστιατόριο  μπαρ και business center.

Mε την προσθήκη του ξενοδοχείου DOM boutique hotel η Eurohotel κάνει την είσοδο της στα city hotels και φιλοδόξει να αλλάξει τα δεδομένα της φιλοξενίας στην πόλη.

Η ξενοδοχειακή εταιρεία Eurohotel Group ιδρύθηκε το 2004 στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης και έχει στην ιδιοκτησία της και διαχειρίζεται τρία ξενοδοχεία με διακρίσεις και βραβεία για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των επισκεπτών της στις πιο δημοφιλής ιστοσελίδες διακοπών της, όπως σε Holidaycheck, Tripadvisor, Zoover κ.ά.

Η Eurohotel αναγνωρίζοντας την ανάγκη να δημιουργεί, προϊόντα και υπηρεσίες management για ξενοδοχεία, προκειμένου να ανταποκριθούν στο σημερινό απαιτητικό κα ανταγωνιστικό περιβάλλον, προσφέροντας στους συνεργάτες της τις παρακάτω εξειδικευμένες υπηρεσίες:

  • ενοικίαση ξενοδοχείων
  • πλήρη διαχείριση ξενοδοχείων (management)
  • διαχείριση πωλήσεων

με σκοπό τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην συγκεκριμένη αγορά.

Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της εταιρείας και στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων, με την εταιρεία EasyAuto Rent a Car, η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει αεροδρόμια, λιμάνια και ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024