Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Grekaddict.com, μια νέα ελληνική πλατφόρμα κρατήσεων ταξιδιωτικών εμπειριών

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Μάρτιος 2019, 12:25

Ο πελάτης έχει απόλυτο έλεγχο των πωλήσεων, καθώς μένει πάντα συνδεδεμένος με το back office σύστημα της Grekaddict.com.


Η Grekaddict.com είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα κρατήσεων ταξιδιωτικών εμπειριών. Αυτό που την καθιστά μοναδική, σύμφωνα με τη διοίκησή της, είναι “αφενός η αυστηρή διαλογή των καλύτερων εμπειριών σε όλη την Ελλάδα, και αφετέρου, ο εύκολος και γρήγορος τρόπος με τον οποίο συνδέει τις εμπειρίες με νέα κανάλια πωλήσεων, όπως ξενοδοχεία και τουριστικούς πράκτορες”.

Πως λειτουργεί; Με White Label On-Line Booking Plug-In
Πλέον, μέσα από την ιστοσελίδα του χρήστη, μπορεί ο τελευταίος όχι απλά να παρουσιάζει τις τουριστικές εμπειρίες που μπορούν να ζήσουν οι πελάτες του στο προορισμό του, αλλά και να τις πουλά on-line χωρίς αυτός να χάνει καθόλου χρόνο, χωρίς να φαίνεται πουθενά η Grekaddict.com και απολαμβάνοντας όλα τα οικονομικά κίνητρα που μπορεί να προσφέρει μια πώληση μέσα από την ιστοσελίδα του.Η εταιρεία, απαριθμώντας τους λόγους γιατί κάποιος να συνεργαστεί με την Grekaddict.com, αναφέρει:

  • Είναι δωρεάν, αναβαθμίζει τεχνολογικά την ιστοσελίδα του χρήστη, τον ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα βγάζει παθητικό εισόδημα χωρίς να χάνει ο ίδιος ή το προσωπικό του, χρόνο.
  • Έχει απόλυτο έλεγχο των πωλήσεων, καθώς μένει πάντα συνδεδεμένος με το back office σύστημα της Grekaddict.com. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ελέγχει τη δραστηριότητα των πελατών του με αυτοματοποιημένες και αναλυτικές αναφορές πωλήσεων.
  • Του παρέχεται όλο το απαραίτητο περιεχόμενο μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου φωτογραφιών, βίντεο, περιγραφές δραστηριοτήτων και προορισμών. Επιπρόσθετα, προβλέπεται και εκπαίδευση του προσωπικού του, για την αποτελεσματικότερη προώθηση και ανάδειξη των νέων δυνατοτήτων της ιστοσελίδας του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top