Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠρώτη, επιτυχημένη, παρουσίαση της Ελλάδας στην Καλιφόρνια
Προώθηση προορισμού

Πρώτη, επιτυχημένη, παρουσίαση της Ελλάδας στην Καλιφόρνια

Το 2ο Greek Panorama Roadshow στην Αμερική ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε στρατηγική συνεργασία με την ASTA, και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο επιχειρηματικό Roadshow της Ελλάδας στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ στην Καλιφόρνια, στις 28 Φεβρουαρίου 2019. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική επιχειρηματική αποστολή επισκέπτεται την Πολιτεία της Καλιφόρνια, με τρεις σταθμούς στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του νομού, το Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Συνολικά υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 συναντήσεις με Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA, αποδεικνύοντας το έκδηλο ενδιαφέρον των Αμερικανών για την Ελλάδα.

Η υλοποίηση του προγράμματος ανήκει στην διοργανώτρια εταιρία North Events με στρατηγικούς συνεργάτες την ASTA – American Society of Travel Advisors, και τη FedHATTA – Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, ενώ σημαντική υποστήριξη παρείχαν το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σαν Φρανσίσκο.

Η Καλιφόρνια, που αποτελεί μία από τις πλουσιότερες πολιτείες της Αμερικής, ανταποκρίθηκε με έντονο ενδιαφέρον στο κάλεσμα των τουριστικών πρακτόρων της ASTA (ASTA Travel Advisors) επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις και μεγάλη ζήτηση πριν την διοργάνωση. Ειδικότερα στο Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελληνικό τουριστικό προϊόν σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και προορισμών με κύριους συμμετέχοντες από ελληνικής πλευράς τους: Aqua Vista Hotels, Excite Holidays, Celestyal Cruises, Curated Greece, Abaton Island Resort & Spa, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Wayout Adventures, Livas Travel, Argo Travel, Radisson Blu Park, Makedonia Palace, Sky Express Airlines και Δήμο Ρόδου και Δήμο Ρεθύμνου από πλευράς ελληνικών προορισμών.

Το δεύτερο ελληνικό roadshow τουρισμού στην Καλιφόρνια απέδειξε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ελληνική παρουσία και ενημέρωση της αμερικανικής τουριστικής αγοράς. Στο παραπάνω πλαίσιο η North Events πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα τις επόμενες δράσεις της στην αμερικανική αγορά για την περίοδο 2019-2020.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024