Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΛαμπρή ονοματοδοσία από τη Sophia Loren στο ‘MSC Belissima’
Κρουαζιέρα

Λαμπρή ονοματοδοσία από τη Sophia Loren στο ‘MSC Belissima’

Μετά από την πρώτη του καλοκαιρινή περίοδο στη Δυτική Μεσόγειο, που ξεκινά στις 4 Μαρτίου, το νέο πλοίο της MSC Cruises θα πλεύσει στη Μέση Ανατολή για τη χειμερινή περίοδο κρουαζιέρας 2019-2020, ενώ το 2020 θα μετακινηθεί στην Κίνα.

Το τελευταίο λαμπρό απόκτημα, χωρητικότητας 5.686 επιβατών, της μεγάλης εταιρείας κρουαζιέρας παγκόσμιας εμβέλειας της MSC Cruises, βάφτισε το περασμένο Σάββατο η Sophia Loren, η καθιερωμένη “νονά” της MSC στο Southampton του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην τελετή παραβρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, όλο το επιτελείο της MSC Cruises, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ από ελληνικής πλευράς ο κ. Σπύρος Χάμπας, ιδιοκτήτης της Cruiseway, αντιπρόσωπου της MSC Cruises για την Ελλάδα, ο κ. Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος, διευθυντής πωλήσεων της Cruiseway Travel και ο τουριστικός δημοσιογράφος της ελληνικής τηλεόρασης κ. Χρήστος Νέζος.

Μετά από την πρώτη του καλοκαιρινή περίοδο στη Δυτική Μεσόγειο, που ξεκινά στις 4 Μαρτίου, το νέο πλοίο της MSC Cruises θα πλεύσει στη Μέση Ανατολή για τη χειμερινή περίοδο κρουαζιέρας 2019-2020, ενώ το 2020 θα μετακινηθεί στην Κίνα. Υπενθυμίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο αυτό έχει εξοπλιστεί με μερικές από τις τελευταίες διαθέσιμες περιβαλλοντικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, προηγμένου συστήματος καθαρισμού καυσαερίων, προηγμένης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων και διαφόρων βελτιώσεων εξοικονόμησης ενέργειας – από συστήματα ανάκτησης θερμότητας έως φωτισμό LED.

Το MSC Bellissima είναι επίσης εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του. Είναι το πρώτο πλοίο της “MSC Cruises” που διαθέτει την ZOE, την πρώτη εικονική βοηθό κρουαζιέρας στον κόσμο, που έχει προστεθεί στο πλοίο για να εξυπηρετεί τους επιβάτες. Η ΖΟΕ έχει δυνατότητα φωνής, θα βρίσκεται σε κάθε καμπίνα και μπορεί να απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις σχετικά με την κρουαζιέρα, ενώ παρέχει βοήθεια και πληροφορίες για κάθε τι σχετικό με αυτήν.

Επιπλέον, η MSC Cruises ανακοίνωσε και νέα συνεργασία με τον σεφ Raymond Blanc, OBE, ο οποίος έχει δύο αστέρια Michelin, και βαθιά επίδραση στο γαστρονομικό τοπίο της Βρετανίας. Ο Raymond Blanc σχεδίασε και το μενού για το “Gala Dinner” των εγκαινίων στο Yacht Club που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας συνεργασίας της MSC Cruises και τον διάσημο σεφ, ο οποίος στην συνέχεια θα σχεδιάζει το μενού “Elegant Dinner”. Ο Raymond Blanc σχολίασε: “Ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ με την MSC Cruises σε μερικά συναρπαστικά έργα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ενός από τα πιάτα της υπογραφής μου για το μενού Elegant Dinner. Πιστεύω ότι έχουμε ένα κοινό πάθος, να προσφέρουμε εμπειρία στον πελάτη και μαζί θα δημιουργήσουμε κάποιες πραγματικά αξέχαστες στιγμές για τους επιβάτες”.

Παρουσιαστής των εορτασμών της βραδιάς ήταν η παρουσιάστρια της αγγλικής τηλεόρασης και αστέρι της ITV, Holly Willoughby. Την παρουσία τους επί της σκηνής έκαναν και οι τενόροι Andrea Bocelli και Matteo Bocelli. Η οικογένεια Bocelli έχει μακροχρόνιες σχέσεις με την MSC Cruises από την εποχή που ο Andrea Bocelli εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τελετή ονομασίας του “MSC Poesia” στο Dover, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιδιαίτερη παράσταση από το Cirque du Soleil at Sea.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024