Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπιπλέον υπηρεσίες από την Cyprus Airways στο CyprusAirways.com
Αεροπορικές εταιρείες

Επιπλέον υπηρεσίες από την Cyprus Airways στο CyprusAirways.com

Στάθμευση στο αεροδρόμιο, ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει τη συνεργασία της με αναγνωρισμένες εταιρείες στους τομείς της στάθμευσης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο, ενοικίασης αυτοκινήτων και κρατήσεων για ξενοδοχεία, με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών της στο σχεδιασμό μιας πιο αποτελεσματικής και πλήρους ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Οι συνεργάτες της εταιρείας, που είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους για την Κύπρο και το εξωτερικό, είναι οι ParkCloud.com για στάθμευση σε αεροδρόμια, RentalCars.com για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και Booking.com για κρατήσεις σε ξενοδοχεία.

Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δηλώνει: “Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους ταξιδιώτες μας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία γι’αυτό και συγκεντρώσαμε αξιόπιστες και πολύτιμες υπηρεσίες του είδους απευθείας από την πλατφόρμα μας, επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή των συνεργατών που επιλέξαμε θα συμβάλει αποτελεσματικά σε αυτό”.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες για όσους σχεδιάζουν το ταξίδι τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024